Ja vappu kotona käymässä, sukulaisten luona. Kieltämättä aikamoisia persoonia, isoisä joka haluaa kaiken valmistuvan heti, ja asioita tehdessään saattaa loukata itsensä (ei kuitenkaan tällä kertaa). Isoäiti... pakkaa aina kassikaupalla vaatteita ja ruokaa mukaan (ettei matkan aikana tai sitä seuraavina parina viikkona kuole nälkään. Ja isä... joka hellii kissanpentuja, ja nimeää eläimiä mitä ihmeellisimmällä logiikalla. Nyt on neljä kissa-Pölön pentuja. (eli ei ole kutistunut Väinö tässä).

 

 

Photobucket

Melkein jopa edistyn korujen kuvaamisessa. Vielä on vino pino odottamassa kuvaan pääsyä ja päivitysvuoroa. Onneksi eivät ole valokeilankipeitä, vaan jaksavat odottaa. Tämäkin pikkusetti, Kevät Pariisissa on jaksanut odottaa pääsyä kuvaan vaikka kuinka. Fiksusti korvikset metallia, rannekoru hopeaa. Mielessäni niin kuvittelen, että rannekorun voisi saada jonkin unohtumattoman matkareissun päätteeksi lisämuistoksi, jota pystyy aina kantamaan mukana...

 

Photobucket

Loppuun kuva kirpparilöydöstäni, josta olen aika ylpeä. Täydelliset nahkaiset konjakinväriset ballerinatossut! =) Yhtä kokoa liian isot tosin, mutta pohjallisia saa (ja nainen osaa pettää itseään).

 

Photobucket