Vapaa viikonloppu viimeinkin. Harjoittelu on ohi, hyvin arvosanoin (mitä en usko vieläkään!!! minäkö muka kirurgisien potilaiden hoitajana) ja koulu alkaa maanantaina. Näihin pariin päivään ei sitten ole opiskelun puolelta ollut velvoitteita.

Eilen pääsin tapaamaan Turun seudun helmeilijöitä. Nämä tapaamiset ovat aina hauskoja, herkutellaan, vaihdetaan ohjeita sekä tilausvinkkejä ja ennenkaikkea, myydään ja vaihdetaan helmiä. Todellista aarteidenvaihtoa!. Minäkin pääsin hamstraamaan todellisia aarteita, niistä on kuvakin. (tosin kyaniittitikut ovat laatikon syövereissä tallessa, minä sitten pidän siitä kivestä).

Olen jo aiemmin pohtinutkin useamman kodn ihmisistä, jotka matkustelevat paljon. Miten he ehtivät/pystyvät tekemään helmitöitä. Aikaisemmin raijasin mukanani 5:ttä helmilaatikkoa, siitähän vasta selkä ja niskavaivat yltyivät. Nyt keksin ihan siistin pienen nyssäkän missä osa helmistä kulkee, jos olis tilaisuus viimein niitä koruja tehdä eikä vaan ihastella...

Sitten niille, jotka ovat lukeneet tänne asti. Olette varmasti huomanneet uutisointeja itsemurhista, murhista. Ihmisen tuskaa joka koskettaa kaikkia, avunhuuto johon ei vastattu. Siispä ikiaikainen romantikko haastaa kaikki lukijat. Antakaa seuraavan viikon aikana halaus sellaiselle ihmiselle jonka uskotte sitä tarvitsevan. Tätä kannattaa harrastaa aina kun voi vaikkei se suomalaiseen perusjurriluonteeseen ihan helposti sovikaan ;)

Blogillani on nyt ennätysmäärä lukijoita viikossa =). Tilaajiakin on 9! Kiitos teille. Tässä hieman suunnittelen jotain kivaa jos tilaajia joskus tulee 15, tai kävijämäärä 5000 menee rikki. Sitä odotellessa. Nyt niitä kuvia.

AarrelaariAarteet