Kävi niin hassusti, että kun lupasin että 5000 blogijakävijää menisi rikki, järjestäisin pienen yllätyksen. Kuin ollakaan, pian tämän jälkeen blogini kävijämittari katosi jonnekin. (olen hommannut uuden, se on söpö jos sen löytää... tykkää piiloutua aina välillä tämä uusikin).

Kuitenkin blogiani paljon seuraava ystäväni, blogin salainen insinöörikummitus (joka ilmaantuu aina silloin tällöin kommentteineen) ehdotti, että järjestäisin yllätyksen, arvonnan heti. Näin päätinkin, hän keksi kysymykset.

Aikaa arvontaan on tänäisestä, keskiviikkoon marraskuun viidenteen päivään kello 16. Arvonnan tuloksen pyrin ilmoittamaan tästä parin päivän kuluessa. Insinöörikummi toimii arpojana. Arvontaan osallistuu kun vastaa seuraaviin kolmeen kysymykseen. Anonyymit keksikää nimimerkki. Palkinnon suhteen voi esittää pieniä toiveita (helmiylläri tai koru).

1.Jos olet täällä ekaa kertaa, miten osasit tänne/jos olet vakiovieras, mikä saa sinut tänne aina uudestaan?
2. sen sijaan että piia ___________, hänen pitäisi mielestäni ____________
3. Ajaisin turkuun vanhalla mopedilla halaamaan Piiaa, jos hän tekisi tälle blogille ______________

Ja loppuun vielä parit korvikset mitkä menee kanssa kutsuille kotia etsimään.

Hot ChocolateMansikkarahka

Ja kuinka ollakaan... kun sain tämän kaiken valmiiksi ja uuden laskurin, vanha ilmaantui eikä kävijämäärä täsmää... Mutta menkööt... pitää sitä välillä hullutella, uus laskuri on söpö, jääkööt