Nyt on sitten Eetu päässyt takaisin koneen ääreen. Urhoollinen Helmiliina karautti valkealla rats.... kolautti postin avulla valkoisessa kirjekuoressa pelastuksen. Eli vaijeria (en ole ehtinyt vielä kokeilemaan) sekä helmisilkkiä tykötarpeineen. Eli olen viimein päässyt tekemään korvakorujen lisäksi jotain muutakin. Helminauhan solmiminen on kyllä terapeuttista.

Nyt kerrankin on kuvausalustanakin jotain uutta ja ihmeellistä. Harjoittelupaikassani eräs kerrassaan ihana ihminen antoi minulle ylitsejääneen lasilevyn =) Se sopii kuvausalustaksi todella mainiosti, sillä se heijastaa helmiä ja hpeaa kauniisti. Täytyy vielä harjoitella valaisimien käyttöä. Mutta nyt vähän kuviakin peliin, tässä sitten mustia makeanvedenhelmiä, helmisilkkiä ja hopeaa. Vähän laitoin liian leveän french wiren riipuksen tueksi, mutta muuten oikein tyytyväinen. Tämä helminauha alkoi olla jo helpohko tehdä. Nimi on otettu taustalla olevan musiikin mukaan kun laiskottaa. Toisaalta, kyllähän kuun jumalatar on unelmoivan romantikon haaveiden valo...


Photobucket

Hiuksen lähtöön nautitaan sitten melkein isoäidin ohjeiden mukaisesti (en siis pullosta vaan pillereinä) kalanmaksaöljyä jos auttaa. Parin päivän päästä pitäis lääkeannosta suurentaa, mutta tämä tyttö taitaa jänistää, menee ihan mahdottomaks tämä lääkkeiden ja sivuvaikutusten hoitojen kanssa tasapainoilu.

Opinnäytetyön ja koulutöiden kans jumittaa kyl vähän, voi olla et pitäis malttaa olla koruilematta ja jumittaa koneen kanssa et sais niitä tehtyä. Harjoittelu vaan väsyttää arkisin, ja nyt hommattiin uus SingStar niin ollaan laulettu kultaisia 80luvun biisejä. Poikaystävällä vaan on 5vuoden etumatka 80luvusta.

SingStar on kyl ollut ihan kiva harrastus. Ja hyvin tää englanninkielinen versio antaa mun tasoks Hopeful, se romantic teksti vaan ei ihan mahdu sinne.... Ja saahan sen poikaystävänkin laulaa vaikka mitä hempeitä, kun muutaman rohkaisuryypyn jälkeen nätisti suostuttelee.

Mutta nyt siis paluu perinteiseen ja niihin korvakoruihin mitä täs on valmistunut. Ja hieman leikkiä uuden hienon kuvausalustan kanssa. Sitten pitäis mennä nukkumaan, alkaa kymmenen jälkeen väsyttämään. Jos huomenna sais niitä koulutöitäkin jotenkin.Photobucket