Ystävänpäivä tuli ja meni, mutta ei se tarkoita sitä, että romantikko lopettaisi hempeilyt. Ehei! Kunnon romantikko hempeilee ja sokeristelee makeuttaen muidenkin elämää läpi vuoden. Niin tänäänkin.

Viimeisen helmettitapaamisen (ystävänpäivän miitin) ja uusien opittujen taitojen kanssa pääsee romantikkokin viimein helmeilevään. Takana piinallisen pitkä aika lomalla, erossa helmistä. Vaikka maailmalla, rakkaita sukulaisia katsomassa on ihanaa (näin suvun romanttisia hää ja seurustelukuvia aina isoisän vanhemmista asti!!), niin ihanaa on myös palata tuttujen helmien ääreen. Päästä viimein istumaan hetkeksi ajan kanssa, ja luomaan jotain. Todella kangerrellen lähti käyntiin, mutta ehkä tämä vielä tästä.

Eli antakaa hieman armoa, taidot ehtii viikkojen kuluessa jo vähän ruostuakin. No, seuraavassa reilusti makeaa ja romantiikkaa. Hopeoitua kuparilankaa harjoitteluun (ehkä hieman järeetä?) lasikukkia ja sydämiä. Niin ja nämä ovat tosiaan DANISH love knots... ei kannata pistää russian love knots hakusanaks, ellei etsi venäläistä vaimoa. (Minä en, google-tuloksista huolimatta). Nää solmut on ihania, häiritsee vaan niiden tekeminen kun ei ole veiviä... (eikä pienempiin lankoihin edes sukkapuikkoa) ja se, etten saa lankojen päitä kunnolla, pysyvästi piiloon...


Photobucket

Ja yrittäkää antaa armoa. Jätän suurimman osan kirpparilöydöistä esittelemättä. Mutta näitä en malta. Löydettiin äidin kanssa kolmet nahkasaappaat (kahdet suomalaiset) yhteishintaan 9e. Toisia en taida tänne teidän kiusaksi laittaa mutta nää vaan on niin söpöt!



Photobucket