No niin. Onnistuin viimein! Hyvä minä! Yksimielisestä palautteesta johtuen, vaihdoin blogin taustan. (Viimein löysin paikan joka vielä tekee vuodatuksen pohjia, blogspot houkuttaa mutta myös pelottaa.) Elikkä vanhat mopedit jonoon ja tänne halaamaan *virnistää* en minä pure. Väinöstä en mene takuuseen. Miltäpä uusi tausta näyttää? Tämä lienee voimassa kyllä vain pari viikkoa ennenkuin metsästän joulutaustan...

Viimepäivinä on ollutkin sählinkiä. Kävin äitiharakan kanssa kirpputorilla. Minä yritin rajoitella ostosten määrää, mutta äitiharakka käski aina pistämään toinen toistaan ihanampia vaatteita koriin! Saalista löydätte täältä. (Yksi ihana Marco Suin paita sekä vihreä (jep) mokkatakki jäi kuvaamatta mutta ehdin vielä...jos kiinnostaa) Kuvista näette suunnitelmia asukoruiksi, ja viimeisessä kuvassa myös äitiharakalta saadun lahjan: ihanan kukkaistuoksuisen hajuveden. =)
Mielipiteitä kyselen myös tästäkin, tämä ei ole muotiblogi, kiinnostaako kirpparilöydät ja vaatteet korujen lisäksi?

Ja sitten, kaiken stressin lisäksi, rakkaat lukijani. Saa nähdä joudutteko odottamaan koruja vielä muutaman päivän. Olen lukenut kokeisiin (raskaudesta ja vauvoista) ja hoitanut kissaa. Se kun meni äitiharakan luona syömään enemmän kuin kolmenkaan pienen kissan maha vetää, ja autossa kaikki tulikin ulos sitten paineella. Auto sotkeentui, poikaystävä katseli nenä rutussa, ja kaikenlisäksi, kun yritettiin taukopaikalla vähän siistiä kuljetuskoppaa, kissa meni ja karkasi!

Arvatkaa miltä tuntuu etsiä mustaa kissaa pimeästä pusikosta? Aikalailla toivottomalta. Luojalle kiitos, kissani on helposti lahjottavissa ruualla, ja sain kun sainkin kuramahan kiinni! Kotona sitten kylpy ja hiilitabletteja kuonoon. Vähän vaisu on.. (kuten myös poikaystävä... auto toipuu, ehkä, ei ainakaan haise). Eiköhän muutaman päivän kuivapipanapaasto tee kissalle hyvää =)