Jep. Pakkolomalla. Eli lääkäri näki kuvat ja määräs mut välittömästi sairaslomalle. Kolme viikkoa, eli heinäkuun 12 päivään näin alkuun. Toissapäivänä akupunktiossa (ei mikään miellyttävä kokemus... makaan siilinä neulat seläs kirvellen ja toinen tulee kysymään että nukunko... joku raja se minunkin unenlahjoilla) ja eilen fysioterapiassa ja hieronnassa. Näistä hoidoista hieman laina-aikaa kirjoittamiseen ja korujen tekoon.

Alkuun kuitenkin kuva metsäreissulta Turun metiköissä. Vinkeä pieni otus. Lähes kesy. Alkusairasloma olikin kiva ku oma kulta kesälomalla pitämässä seuraa. Nyt tää yksin mitään tekemättä olo alkaa puuduttaa.... ja pahasti. (Aina valittamassa :P)Photobucket

Tänään aiemmin länttäsin viltin pihanurmikolle, ja koruilin kunnes alkoi väsyttää ja tekee mieli juotavaa. Sitten sisälle tankkaamaan. Ehdin kuitenkin vääntää Helmiliinan ihanat mv helmet hopean ja vuorikristallin kanssa uusiksi, sekä SHY'n kirsikvartsit korviksiksi.


Photobucket

Toivottavasti saan noi tai jotain muuta viikonloppuna päälle. Olen alennusmyynneillä ollut shoppailemassa tylsyyteen. Hävettää kyllä. Rahaa mennyt vaikka kuinka.... olen ilmeisesti tunneshoppailija. Oriflamen tilauskin tulee kohta. Ennätystilaus tällä kertaa... sain jopa tiimivetäjältä kiitosta. Ainakin rakkaus kosmetiikkaan säilyy, vaikka käsillä ei ole voinut tehdä mitään.

Viikonloppuna pitäis mennä kullan, sen sukulaisten kanssa laivalle. Silja Europa olis laiva. Rakastan merta ja odotan kyllä innolla. On ihana istua syömässä ja katsella merta... Toivottavasti ei myrskyä. Shoppailu tax free puolella tulee olemaan mielenkiintoista, kun kosmetiikkaa, koruja ja hajuvesiä on riittämiin. Niitä en saa katsoa. Vaatteitakin on vaikka kuin. Karkki ja energiajuomapuolelle siis.

Mutta nyt loppuu koneen ja käden voimat. Halaukset kaikille rohkaiseville lukijoille!


Photobucket