Niin paljon kaikenlaista on tapahtunut tässä viimeisten viikkojen aikana.... paljon kaikenlaista. Olin Heinolassa, Reuman sairaalassa tutkimusjaksolla (ja menen vielä toiselle). Alustavia löydöksiä ovat hypermobiilit eli liikaa liikkuvat hauraat nivelet, eriparin jalat sekä fibromyalgiatyyppisiä kipuja (jep, pyöräilin ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen...ja sitten eikun lääkäriä katsomaan :D ). Nyt sulattelen tietoa väärästä ammatista, ja mahdollisuutta että tulen loppuelämäni kärsimään kivuista. Niin ja aloittelen uusia liikuntaharrastuksia. Kättä ei viikon aikana ehditty edes tutkimaan.

 

Sain myös opinnäytetyöni valmiiksi. Käden takia siitä ei aivan niin kattavaa ja hienoa tullut kuin olisin halunnut. Mutta parini oli mahtava ja toimi tukenani alusta loppuun asti. Nyt sitä taas... palaillaan normaaliin elämään, niiltä osin kuin mahdollista. Koulutöitä on vielä vähän jäljellä. Loppusuora edessä. Työpaikka pitäisi etsiä, sikälimikäli rajoituksilta löydän...

 

Koruja on syntynyt verkkaiseen tahtiin. Läheskään kaikkia en ole jaksanut kuvata, osa on kuvattu ja jäänyt koneelle. Eräästä olen ylpeä. Luokkatoverini pyysi minulta kastelahjaa... jotain kivaa äidille ja lapselle. Helmetin foorumilla selailin ja ideoin. Ja loin seuraavan yhdistelmän makeanvedenhelmistä, lasista ja hopeasta. Äidille kaulakoru, ja lapselle rannekoru (isohko... syntyvän lapsen koosta ei voi olla varma), jonka voi sitten kiinnittää hopeaketjuun ja käyttää konfirmaatiotilaisuudessa, jos senikäisen lapsen tyyliin enää sopii. Kokeilin myös uutta tapaa laittaa kuvia.... Koettakaa kestää =)