Tässähän tämä, itsenäisyyspäivää vietellen. Kolmas elokuva tänään putkeen menossa, nyt alkaa jo aivot turtumaan ja silmät väsymään. Vielä pitäisi linnanjuhlia ehtiä kurkistamaan, siellä on ihania pukuja ja koruja.

Lupailinkin koruja, joten kutimien lisäksi tänään valmistui toinen tilaustyö, piraattiunien lisäksi. Sain ohjeistukseksi värit vihreä, musta ja keltainen. Ensijärkytyksestä toivuttuani, muistin että minulta jopa löytyy keltaista tsekkilasia. Jopa syötävän ihanan väristä. Sitä vaan on ollut vaikea yhdistää mihinkään. Vihreäksi ja mustaksi päätyivät tietenkin paljon rakastamani sammalakaatti sekä laavakivi, ne ovat niin monikäyttöisiä. Hieman lasia, ja yksi ö-luokan labradoriitti (joskus nähtävällä välähdyksellä, kivi on kuitenkin kauniimpi kuin kuva käsittelyiden jälkeen antaa ymmärtää) ja syntyi Metsäinen tähdenlento. Mielestäni ihan persoonallinen ja kiva koru, väreistä huolimatta.

Photobucket
Ylhäällä pitäisi olla linkki kirpparilöytöihin, lisäsin sinne tämän ihanan, ilmeisesti Mangon uudenveroisen villatakin, tykkään käyttää tunikoiden kanssa. Kahden labbistähden pitäisi vielä jossain vaiheessa muotoutua villatakin seuraksi.

Niin, tiedän sain kunniamaininnan, se pitäisi laittaa esille... mietinnässä ovat vaan vielä blogit joille linkitän eteenpäin. Työstön alla kuitenkin.

Juhlikaahan kaikki riemumielin itsenäisyyspäivää ja sytyttäkää kynttilä hetken muistolle.

Loppuun yritän linkittää ihanan musiikkivideon hetkistä toisen maailmansodan aikana, jolloin kaikki rauhoittui ja aika seisoi paikallaan. Sotilaat kielivaikeuksista huolimatta lähentyivät ja vaihtoivat lahjoja. Merkittävä hetki joka ilman ylempien puuttumista olisi kestänyt. Joulunajassa on taikaa!