Elikkä pieneen arvontaan osallistuminen päättyi tänään. Insinöörikummi arpoo tulokset todennäköisesti viikonloppuun mennessä, niin saadaan tännekin tulokset. Tekstiä olen jo selventänyt, ja eiköhän blogille löydy uusi sivupohja, kun koeviikolta ja opinnäytetyöltä löydän aikaa. Koruja pitäisi kuitenkin valmistua korukutsupikkujoulujen lähestyessä. Hui kamalaa, kohta on pikkujouluaika. Aika kuluu niin nopeasti, nytkin pitäisi olla jo nukkumassa.

Koruja on valmistunut, mutta niitä en ole ehtinyt kuvata, ehkä viikonloppuun mennessä saisin kuvattua ja tänne. Nyt laitan esille vain Gemmallin aarteita. Innostuin hieman, tilasin kyllä halvimpia nauhoja. Laadultaan nämä ovat erinomaista luokkaa, ja makeanvedenhelmien kiilto on kuvassakin nähtävillä.

Gemmall

Vasemmalla on muranonlasiriipuksia, sitten lähtee oikealle Ocean jaspis nauha (paljon himoittu, itse ihmettelyvaiheessa, mielestäni lehmänlaikkujaspista), Purple jasper, Light peacock mv nauha x2, perus mv nauha x4, silvermist akaatti, poppy onyx, lasisydämet (nyt niitä on, kun aina pitänyt valitella että korun tekeminen kestää koska ei ole sydämiä), sekä akvamariinirondelli =) *klonkkukohtaus* my own, my precious....