Siinä missä monet Helmettiläiset viettivät aikaa Padasjoen tapaamisessa minä tutustuin mökki(kartano) elämään kullan sukulaisten luona. Maisemat olivat mahtavat, hiljaisuus ja rauha olivat elämys... ja järvivesi tuuheutti tukan paremmin kuin mikään kampaamotuote.

Romantikko oli tietenkin rohkeana pulahtamassa kylmään järviveteen saunasta ja uimaan minkä käsi antoi periksi. Kivet kutittelivat järven pohjassa jalkoja ja hauskaa oli. Kunnes selvisi, että pohjan kivet olivatkin järvisimpukoita, ja pintaan nostettuna simpukat kävivät ulkona kuorestaan ihmettelemässä maailman menoa. Helmiä tuottavia otuksia tai ei, rohkeus ja pohjassa kävely loppuivat siihen. Kauhistusta aiheutti myös sudenkorento joka lenteli veden pinnassa. (Tiedän ettei se pistä eikä pure, vaan se lentää ja on ISO ötökkä.)

Olihan mökkeilyelämässä puolensa, vaan arvostan palaamista kahviloiden, tietokoneen sekä sisävessan pariin. Ja kylpyammeessa on mukava puljata (ilman simpukoita). Vaan tietty haikeus jäi, pala sydämestä myös rauhaisiin järvimaisemiin....


Photobucket

Ikeassakin tuli käytyä, misät seurasi kauhea sisustus/siivousbuumi keittiöön. Astiakaappi onkin järjestetty, yhtenevät lautaset ja aterimet otettu käyttöön (nyt löytyy pikkulusikoita, anyone? ). Ja jääkaappi sulatettu. Kauaa se ei pysy sulana, pitää varmaan soittaa huoltoyhtiölle. Kissakin sai uudet hienot samaa sarjaa olevat kupit. Ja isoäidin opetusten mukaan, kynsilakalla tuherrettu tekstit vesi+ ruoka.


Photobucket

Pelit jatkuu keskiajassa. Minulla on oma pieni sotajoukkoni, kilta (itse pidän sanasta klaani) jota urheana kuningattarena ja päälikkönä johdan taisteluihin!. Aloitin myös uuden pelin Jaetuissa Maissa, samalla nimellä Maggie ja Clan of Gallagher. Kolmelta tänään alkaa tuo peli. Alusta on hyvä olla mukana, niin saa hyvät sotajoukot koottua. Ja jälleen kannattaa pistää viestiä, en halua listiä ketään tän blogin kautta tullutta ;)

Ai niin! Onhan minulla korujakin. Helmetin Elokuun teemaan eli menneisyys, tein korun kirpputorilta löydetystä riipuksesta, jolla takanaan siis oma menneisyytensä, tarinansa ja sitten liitin ketjuun jolloin koru saa uuden tulevaisuuden minun korunani.


Photobucket