Eilinen menikin melkein kokonaisuudessaan hoitotieteen tutkielmagradututkimus...työtä tehdessä. Niskat vieläkin aivan jumissa, eikä mitään käsitystä hoitotieteellisestä filosofiasta eikä operationalisoinnista....

Tämäkin ylimääräinen vapaapäivä on tullut tarpeeseen, ensin siivoilin kullan kämppää nimipäivälahjaksi, ja sitten riensin omaa kämppää puunaamaan (tiskit ja pyykit vain, sitten jotain koulujuttuja ja maileja selvittelemään). Se huono puoli kahdessa erillisessä kämpässä on, että aina saa olla siivoamassa, kun yhdessä on pessyt lattian ja imuroinut, huomaa että onkin oikeastaan jo toisen kämpän vuoro.

Mietin, että illalla voisin pitää hemmotteluhetken jos toisenkin Ostolakossa blogin ohjeiden mukaan (ellei kulta ihmettele kun jokin outoon mönjään kietoutunut hahmo viilettää pitkin kämppää), sillä en ole saanut edes kynsiä kunnolla lakattua kun en ole malttanut olla sitä hetkeä paikallani.

Nyt sitten kirjastoon ja ostoksille! Loppuun kuvia valmistuneista korvakoruista (myös ne epäonniset eripari savukvartsi-ametistikorvikset).


Photobucket

 

Photobucket