Yritän kirjoittaa pikainen maratonpostaus... Pitäisi ehtiä vielä pakkaamaan ja vaikka mitä, sillä olen menossa äitiharakan luoksi viikonlopuksi.
Viikko on alkanut vähän huonosti, huonoja uutisia ja stressiä, muutama uneton yö. Onneksi minulla on suojelusenkeleitä. Yksi heistä on helmetissä valittu tontty-shy (salainen helmiystävä). Hän piristi minua ihanalla kortilla ja pienellä helmiyllätyksellä, viesti osui enemmän kuin tarpeeseen ja kortin tullessa kyllä liikutuksen kyyneleet valuivat pitkin poskia.


Tonttushy1
Sain myös muita ihania lähetyksiä helmetin ihmisiltä, Bead and Style lehtiä (vuosilta 04-05) joiden malleja olen alhaalla olevissa koruissa soveltanut ja tulen soveltamaan sillä lehdissä kymmeniä ihania malleja!
Sain myös Satuhelmen Lauraselta aivan ihania laavakiviä ja kasmirhelmiä, miesten mallisto vaan on niin vaikea toteuttaa.
Kyllä meitä helmeilijöitä on siunattu kun meillä on Satuhelmen, ja Luxonian pitäjien kaltaisia hurmaavia, välittäviä ja äärimmäisen palvelualttiita ihmisiä! Suomessa pysyis lamat ja muut ikävät asiat loitolla jos kaikissa kaupoissa ois yhtä ihania ihmisiä pyörittämässä!
Nyt täytyykin pikkuhiljaa siirtyä korupostauksiin ja pakkaamaan. Täytyy katsoa, jos löytyy halukkaita niin voin alkuviikosta kertoa mitä kirpputoreilta löytyi ja pistää kuvia....
Mutta nyt siis kuviin, Dragonfly in turquoise (lieköhän oikein) lasia ja turkoosia. Korun piti mennä myyntiin mutta pistin kaulaani ja.... no lukkohan on niin vaikea...ei se kenellekään kelpais kuitenkaan eihän *viheltelee*
Ja Flower of past Christmas. Ihana ohje.... toteutus vähän mättää. Ehkä sopisi jollekin pikkutytölle...

Dragonfly in turquoise

Flower of past christmas

Ps. sikäli mikäli ketään kiinnostaa kynsiini päätyi ruusukvartsin sävyt granaatinvärisillä kärjillä ja kimalteella ;)