Tässä päivä kerrallaan eläessä. Helmetissä minut tuntevat tietävätkin ongelmistani. Menin valittamaan lääkärille yhä särkevää kättäni. Palkkioksi sain lääkkeet jotka masentavat, turruttavat ja aiheuttavat kunnon krapulan. Tärisen, olen tuskanhikinen ja vatsa vääntää rusetille. Niin... käden kipuunhan nämä eivät auttaneet. Lääkäri ei enää halua ottaa kantaa, eikä päivystykseenkään minua huolittu.

Jos täytyy valita kivun ja kipulääkkeiden väliltä, taidan kallistua ensimmäisen puoleen. Ainakin tiedän mikä se on, ja mitä se tekee... ja paha olo rajoittuu vain yhden käden alueelle.

Sitten mukavampiin aiheisiin. Koruja on pikkuhiljaa syntynyt ja tilailtukin. Välillä tein ihan itselleni koruja. Helmetin Nunnulin kautta sain aivan hurmaavan lasisen kissanpään, mustaa kun ei ollut niin vanhahtava romanttinen violetti heti kakkosena. Ja kuinka ollakaan, minulta löytyi siihen sopivia mv- helmiä. Seuraksi ametistit, joiden pitäisi suojella krapulalta (lääkekrapula vaan taitaa olla hieman eri) ja alkoholilta ja Shy:ltä saadut hurmaavat hopearuusukorvipohjat:


Photobucket