Hejs. Koneen ääressä hetken, kauaa en voi olla... ärsyttää olla koneella. Eilen sitten päivystyksessä hakemassa hieman lihasrelaksanttia ja kipulääkettä suoraan lihakseen kun oikei missään asennossa ei voi olla. Ja pari päivää saikkua töistä tietenkin...Tänään olo ollut parempi, joskin turhankin uninen ja hieman pahoinvoiva erilaisten lääkecocktailien takia.

Sitten pitemmittä puheitta koruihin, niin ei tarvitse kauaa hillua koneella, vasen käsi ei kirjoittamisesta tykkää ja oikealla en oikein osaa pelkästään kirjoittaa (tiedän tiedän, se 13h työvuoro oli liikaa). Ensimmäistä korua (Karneoli, mahd. lasi ja swarot+ hopea) mietin ystävälleni lahjaksi, jos hän ehtii tulemaan avuksi auttamaan ikkunoiden pesussa yms, etten rasita kättä. Teen kyllä vielä jotain muutakin...


Photobucket

Seuraavassa sitten rannekoru, tehty lääketurvallisuusluentojen aikana, sopimaan tänään päällä olleeseen korallin(?) punaiseen tunikaan.


Photobucket

Ja loppuun vielä, mielestäni hyvä linkki paljonpuhutusta sikainfluenssasta. Se ei ole se sianliha vaarallista, käsien pesu on hyödyllistä ja käsien desinfektio-aineita löytyy apteekista (käyttöä myös tavallisena flunssakautena)