Ei tullut lunta... Miksi ne radiossa sitten moista mainostaa jos täällä tulee vettä ja kaikkea muuta. Täytyy sitten vaan odotella, kehittää joku oma lumentulotanssi.


KirjaSain eilen luettua kirjan. Oli aika ovela kuvaus parisuhteesta. Vähän arkisemmalta kantilta. Tekee ehkä ihan hyvää minunkaltaiselleni romantikolle lukea. Yhteinen kuuma suihkukaan ei aina ole siitä romanttisimmasta päästä, kun toinen väkisinkin jää sen suihkun ulkopuolelle ja takapuoli jäätyy seinään kiinni. Ja toisen kasvisruokavaliolle ryhtymisestä ei seuraa muuta kuin sekasotku....herra kanalta ei kannata anteeksi pyydellä enää siinä vaiheessa kun lautasella. Mainio kirja kerrassaan =)

Ja sitten koru, Icy Rose. Nelliinan hehkutuksen seurauksena muutama muukin on halunnut samalla mallilla koruja, yritän kuitenkin jokaisesta tehdä hieman erilaisen, lukon kiinnityksellä, sydämen värivalinnalla sekä ketjun pituudella (alkuperäisessä oli lyhyempi ketju jos joku muistaa aikaa ennen Nelliinaa ;)  ) Aina jokaiselle sopivaksi.

 >Icy Rose