Jos nyt sais sitten viimein aloitettua uuden juttusarjan. Vähän jännittää. Täytyy katsoa miten tää lähtee käyntiin ja onnistuuko. Ainakin tämä ensimmäinen koru on muodostunut suosikikseni. Sitä on ihana kosketella kun olen tietokoneella. Ymmärrän miksi korun alkuperäinen käyttäjä piti sitä niin paljon. Koru on todella kaunis, valitettavasti kiireitteni takia kuvat ovat todella tökeröitä (ja koska malliksi sain vain allekirjoittaneen itse).

Nyt siis itse ideaan... Huomaan kivan korun jollain julkisuuden henkilöllä, tai hahmolla, tässä tapauksessa Sinkkuelämää elokuvan Carrien helmet. Sitten teen siitä tulkinnan kuten tässä Carried away:



Photobucket

Ja sitten voin pitää sitä kaulassa, haaveilla... Ja olla onnellinen siitä, miten helmet piristävät asun kuin asun. (enkä maksa terapiakuluja näistä kuvista)


Photobucket

 

Mutta koska....joskus tuntuu vieraalta pitää "toisen ihmisen" korua. Toisen suunnittelemaa, laitoin koruuni lukon. Jolloin se ei enää ole Carrien koru, vaan Piian koru. Ja melkein yötäpäivää päällä....


Photobucket

 

Siinäpä postaus. Kertokaa vaan jos haluatte jatkoa, idea on kuolleena syntyny... Vähän on kuvat yms hakusessa. Saa nähdä...

ps. Terveisiä blogini ainoalle vapaaehtoiselle mieslukijalle ;) *kilistää kahvikuppia*