Rauhallista joulunviettoa. Tänään äitiharakan kanssa kirpputorikierroksella. Kovin oli ruuhkaista, onneksi ei enää mitään tärkeää puuttunut. Isoisälle löysin paremman lahjan, kivan lepakkohelmahameen (kuvia otan myöhemmin) ja huulikiillon. Löysin myös Tyyliä vai Ei- ohjelman vetäjiltä tulleen tyyli ja kauneusoppaan. Kirja on paksu, mutta täyttä asiaa. Ajattelin tuossa joululoman loppupuolella ja muutaman lisäkilon ilmaantuessa, alkaa hyödyntää heidän ohjeitaan.... Saa nähdä kuinka käy.

Sitten jonkinverran korukuvia, eli tässä korvakorupari, jonka tein luokkatoverille lahjaksi. Koruissa käytetty jotain ihme hohtavaa kivi-imitaatiota(??) sekä fluoriittikukkia. Vähän ehkä vaisun oloiset, mutta mielestäni käyttäjänsä korvissa erittäin kauniit. Joskus tuntuu, että vaikka olisi kuinka kauniita kiviä, kuinka kauniita koruja niin ei kuitenkaan kumpikaan vedä vertoja sille loistolle joka syntyy kun koru on käytössä.

Photobucket

Sivuhuomautus tässä vaiheessa. Sain maailman suloisimman marsun, Sulon syliini. Päivittelemme tässä yhdessä blogia. Hän on kyllä voimakkaasti sitä mieltä, että minun tulisi korujen sijaan tehdä säännöllisiä päivityksiä marsujen ruokavaliosta ja harrastuksista...

Ja takaisin asiaan, tai no se taisi osittain kadotakin kun marsu tuli syliini.... Kissani on myöskin kuin kotonaan täällä kotona, syö kinkkua ja löhöää sohvalla, ja on erittäin valokuvauksellinen vihreine hohtavine silmineen. Aina vitsaillaan että kissa näkee ufoja..



Photobucket

Ps. Jälleen näitä lomanalun  ongelmia. Maha on jo sopeutunut herkutteluun mutta pää ei ainaiseen kahvinpuutteeseen... tämä ilta onkin mennyt lepäillessä ja särkylääkkeen vaikutusta odotellessa. Onneksi nyt on loma niin pitkä että alkuongelmienkin jälkeen pitäisi ehtiä lepäämään