Viimein kauan kadoksissa ollut helmipaketti löysi tiensä oviluukusta sisään. Helmiharakka melkein roikkui kattokruunussa ilon ja riemun siivittämänä. Satuhelmen Laura oli taas löytänyt kauneimmat mahdolliset helmet, ketjut ja kiitoshelmet, siitä sydämellinen kiitos hänelle!

Näiden helmien innoittamana syntyi äitini syntymäpäivälahja (nyt melkein kuukauden myöhässä, mutta nainenhan ei vanhene? ;) ) Äidin sydän nimisessä korussa siis swarovskin huurrelasi riipus, rosevermeil ketju, ja kultadublee osia täydentämässä.
Sitten tilaustyö Rose dust, jonka on tilannut erittäin tyylitaitoinen ja määrätietoinen ihminen. Tämän korun vastaanottoa jännitän ja hinnankin kanssa olen vähän kahden vaiheilla. Korussa foliolasia ja hopeaa.
Viimeisenä itselle jäävä, aivan upea koru, joka tietenkään ei oikein suostunut kuvautumaan. Lieneekö helmet niitä hieman kiukuttelevia kun ovat kauan olleet matkalla. Icy passion korussa barokkihelmiä, vuorikristallimöllyköitä ja swarovskin kristalli, sävyä vintage rose. Välissä lasihelmiä.

Olen oppinut rakastamaan makeanvedenhelmiä, täydellisiä ja sitten barokkihelmiä, nugetteja ja nappeja. Suosikkejani ovat varmaan keshi- helmet. Makeanvedenhelmissä on vanhan ajan romantiikkaa... ja mielestäni ne kaunistavat kasvot paremmin kuin parhaiten tehty meikki. Makeanvedenhelmien hohdossa on taikaa!

Äidin sydänRosy dustIcy passion