Pahoitteluni näin alkuun rakkaat lukijani, olen altistunut markkinavoimille ja lisännyt blogiini mainoksen. Kuten pitkäaikaisimmat lukijani tietävätkin, opiskelen Turussa sairaanhoitajaksi, ja meillä kuuluu opintoihin yritystoiminnan jakso. Meidän pitää mainostaa toimintaamme, ja tuoda asiakkaita yritykselle. Joten seuraavassa kappaleessa tiivis pieni mainos. (mainoskammoiset jättäkää seuraava kappale siis lukematta) Täsmennän vielä että meillä ei ole tarkoitus tienata rahaa, vaan siis kaikki tämä menee ihan kädentaitojen ja yritystoiminnan opetteluun siitä hinnat..

Oikealla olevista laatikoista löytää palvelutarjontaa ja hintoja. Itse olen ollut harjoituksen kohteena ja voin kyllä ainakin käsi- ja jalkahoitoja suositella lämpimästi. Hintakaan ei ole paha, jos pikkujouluaikaan haluaa kaunistautua tai muistaa jotakuta pienellä lahjalla. Ajan voi varata aukioloaikoina, ja saa innokkaan ja ystävällisen opiskelijan palvelemaan auliisti. (Jos minut haluaa juttuseuraksi, puhumaan muodista helmistä, koruista, jne niin voi puhelimesta kysellä Piian aikatauluja =) ) Olisi mukava tavata!

Ja sitten takaisin helmitöihin... viimeaikoina ollut tosiaan kiireitä koulun kanssa niin syntynyt vähemmän koruja. Tässä koruiksi viimein päätyneet kuuset, tontut päätyivät parempiin korviin jo heti alkuun. Myös aivan übersuperihanan Tonttuhelmiystäväni yllätyskortti *haliruttaamyttää*
KorviksetPhotobucket