Nyt tuli toinen postaus heti perään. Hyvä kirjoitella blogia, niin ei tule mitään oikeasti tärkeää vahingossakaan tehtyä ;)

Sain tässä jo melkein kuukausi sitten Piiskulta tunnustuksen I love your blog. Linkittäminen on aina jäänyt kun ei oikein ole ajatus luistanut. Keksin kuitenkin viimein kolmelle joille sen myöntäisin. En tiedä onko heillä tunnustusta jo, mutta he ovat kuitenkin toimeet bloggailun ja korunteon inspiraationa.
2063153.jpg

1. Outi
2. Helmiliina
3. Mags

Nyt alkaa viimeiset lahjat olla ostettuina, tehtävää on vielä. Koulussa pitää vielä kärsiä kolme päivää. Kolme pitkää päivää. Yksi jalkahoito, opinnäytetyöseminaari, suvaitsevaisuusluento... kolme loputtoman pitkää päivää. Miten mahdan selvitä hengissä?

Seuraavassa tärkeän ihmisen joululahja. Helmetissä ihmiset ovatkin kuulleet miten paljon arvostan isovanhempiani, jotka ovat kannustaneet taiteellisuuttani, olleet oppina ja tukena. Seuraavassa koru isoäidilleni, Smoky butterfly. Materiaaleina hopea, savukvartsi,lasi sekä mv helmet. Ja suunnaton rakkaus ja kunnioitus läheistä kohtaan. Toivottavasti lahja on mieleinen. Hän ei koruja paljoa käytä.


Photobucket

Ilmeisesti vuodatuksen blogissa voi ajastaa juttuja tulemaan, vai voiko? Jos saan jollain tapaa toimimaan niin pitää keksiä ihania juttuja joululomalaisille jotka eksyvät lukemaan, samalla kun minä tutustun jos Oulussa olisi lunta.... *huoh*