Talvi, flunssa, heikotus...kadonnut rannekoru ja yllättävän korkea sähkölasku. Kertakaikkiaan, ei niitä parhaimpia päiviä. Jotenkin sitä täytyy vaan kerätä itsensä pikku hiljaa. Jos vaikka sais aikaiseks raivattua vaatekaapin ja keksittyä koruille jonkin paikan...

Yksi asia, mikä auttaa kurjissa ja vetämättömissä päivissä on kauneuden näkeminen, luominen. Kauniita ja suloisia asioita katsellessaan, sitä unohtaa kylmyyden, kurjuuden ja oppii näkemään positiivisia puolia.

Nyt onkin postissa tullut paljon paketteja, joita olen kuumeessa ollessani tilaillut. Osasta minulla oli jonkinasteinen käsitys, ja osasta ei ollut hajuakaan. Ja osa piristi olemuksellaan mielettömästi. Nämä Hello kitty maskotit toimivat kyllä piristysruiskeena. Mielestäni järjettömän suloiset, näistä taitaakin tulla minun uudet lempikorvakoruni, huonoja päiviä vastaan. Kunhan vaan en onnistu hävittämään toista. Materiaaleina swarot, hopea sekä muovi.

Photobucket

Sitten hieman kauneutta. Mielestäni näistä tuli ihan tyylikkäät peruskorvikset. Ruskeat helmet ovat todella upeat, mutta koska ovat Satuhelmen kiitoslahja... en ole ihan varma mitä ovat...Mahdollisesti kahvijaspista? Todella kauniit helmet kuitenkin.


Photobucket