Nyt flunssasta toipuneena yritän kirjoittaa Kubuntu/Konqueror yhdistelmällä. Javat ja Flashit puuttuu... mutta jos jotain saisi aikaiseksi.( Kuvat ainakin pitää lisätä myöhemmin... äh) Vielä vähän tukkoinen olo, mutta flunssa alkaa väistyä. Nivelet huutaa hoosiannaa paikallaan olosta. Muutama päivä pitää levätä jälkitautien varalta, mutta jos elämä voittaisi. Kevät alkaa näyttäytyä täällä Turussakin ja se tuo mukanaan energiaa flunssasta huolimatta.

Suklaapavlova

Olen tänään leiponutkin, löysin vanhan kunnon maalaisleivän reseptin. Suorastaan taivaallista. Kuvaan asti leipä ei elänyt, mutta pavlovakokeilusta (lässähti vähän) sain kuvan. Ihan kivan näköinen läsähdyksestä huolimatta (ei pitäis kurkkia uuniin). Koruja syntynyt, ja melkein kuvattukin.

Houkutuksia2

Ehdin joitain tilaustöitä tekemään ennen sairastumistani.Tässä yksi kuvattuna, hieman rauhallisempi versio aikaisemmin valmistuneesta korustani. Akaattia, kahvijaspista, savukvartsia ja hopeaa. Nyt teksti nettiin ja etsimään kuvat koneella missä ei ole lohikäärmettä...