Nyt on sitten kaulahuivi valmistunut. 11e ja n15h myöhemmin se on valmis. Täysin samanlainen se ei ole, en edes halunnut, mutta lämmin ja mukava se on. Ja todellakin alle sen 40e. Monki nimeä se ei kanna, vaan ystävyyssuhde on muodostunut tässä päivien kuluessa. Sääli vaan että ne povaa lämpimiä kelejä ja lumen lähtöä, loskan ja veden tieltä =(.

Photobucket

Kiireitä tässä viimepäivinä. Koulussa alkoi viimeinen harjoittelu yritystoimintaan ja asiakaspalveluun liittyen. Tehdään sitten päivät pitkät terveyskasvatusta, päihdeinfoa sekä käsi ja jalkahoitoja melkein tappiolliseen hintaan että opittaisiin. Jos löytyy Turun seudulla kiinnostuneita suklaakäsihoidoista, jalkahoidoista tai terveystilan tarkastuksesta, pistän tietoja myöhemmin. Tänään oli minun vuoro toimia harjoituskappaleena jalkahoidolle, ihan oli mukavaa!

Alkupäivästä toimin tupakkana, siis pukeuduin sellaiseen pukuun ja kantelin erilaisia iskulausekylttejä (eli se olin minä joka ahdisteli sillä "alas potenssi-kuka seksiä kaipaa" kyltillä, olen pahoillani. Ja eilen vedin pilatestunnin, harjoitteluineen muutaman kerran läpi...että tekemistä riittää. Ainoa vaan että meidän on pakko pitää ylisuurta keltaista t-paitaa sekä sinisiä tai mustia housuja, eli hyvästi ihanien hameiden käyttö. Hyviä ideoita otetaan vastaan! Koruilla saa pelastettua jonkin verran... Keltaiset korvikset oli tänään jo.

Nyt sitten joululahjoja suunnittelemaan =) Elkäähän stressatko! *lämmin hali jokaiselle*