Näihin aikoihin siis istutaan autossa matkalla Ouluun. Kissa maukuu ja minä laulan joululauluja. Ollaan siis varsin viehättävää matkaseuraa. Toivottavasti tällä kerralla Väinön maha ei mene sekaisin (on ollut dieetillä) ja matka sujuu muutenkin vaihtuvassa kelissä turvallisesti ja hyvin.

Ja toivottavasti jaksan olla inhimillisesti sen kolme pyhäpäivää kullan sukulaisten luona, avopin (avo anoppi, keksiikö joku muuta sanaa?) nurkissa pyöritään.... Koruilla lahjon hänetkin, toivottavasti jaksaa minua ja kissaa. Yritetään käyttäytyä. Vähän kyllä kieltämättä jännittää. Toivottavasti saan nukutuksi.

Sitten tietenkin teidän riemuksi kuvaakin... Nämä korvikset myös luokkatoverille, nimetty bändin mukaan. Red hot chili peppers. Yhtä mausteisen raikkaat kun luokkatoverikin, aina vauhti päällä. Hän suunnitteli viimeisen harjoittelujakson aikana pilatesohjeet, joita minäkin tässä vuodenvaihteen jälkeen yritän noudattaa. Korviksissa lasia ja swarovskin chili ab kristallit....


Photobucket

Toivottavasti nää ajastetut tekstit on edes jotenkin kohdillaan.... Minulla on jotenkin aikamuodot sekaisin.... Tekstit julkaisen ainoan lukijatoiveen mukaisesti viiden aikoihin ;)