Takaisin kouluun. Takaisin kenkiin jotka kivistää jalkoja... ja takaisin luokkahuoneisiin missä nukkuu/palelee ja yrittää saada jotain tietoa mahtumaan paksuun kalloonsa. Jäljellä opinnäytetyö sekä tilastotieteet+ johtaminen. Ei mikään helpoin paketti. Onneksi se kakkosvuoden englanti jäi tähän, jos vähän piristäisi.

Ensimmäinen koulupäivä meni ok. Flunssasta jäljellä enää väsymys ja satunnainen tukkoisuus. Ja ilmeisesti korvatulehdus. Huomenna lääkäriin vaihteeksi korvan kanssa. Viimeisestä korvatulehduksesta onkin aikaa. Pentunahan olin korvalapsi, ravasin korvalääkärissä niin usein, että opin jopa kirjoittamaankin samalla erikoisella tavalla kuin korvalääkärini.

Luokkatovereita oli kiva nähdä, ja sain yhden korutilauksenkin, joka myöhemmin kuvattuna. Mukava saada korutilauksia, kun en ole varma saako kelalta rahoja edes elämiseen. Käden kanssa menee ok. Kivun kanssa oppinut elämään. Syyskuun alussa aika erikoislääkärille.

Koulun alussa oli huonojakin puolia. Tunnin alussa opettaja pani jokaisen kertomaan nimensä ja niistä ihanista ja ihmeellisistä kesätöistä joita jokaisella oli ollut. Jokaisella tuntui olevan juuri SIELLÄ tulevassa unelmatyöpaikassa. Sitten tuli minun vuoroni... tältä varmaan tuntuu AA:ssa. Hei olen Piia, olen sairaslomalainen. Mielialani romahti, kun opettaja myötätuntoisuudessaan alkoi esittää kommentteja väärästä alasta ja kehoni kestävyydestä. Tiedän ettei ruumiini ole samaa mieltä pääni kanssa, ja että homma on auttamattoman alipalkattua... mutta rakastan työtä silti... ja on enää 4kk jäljellä.


Photobucket

Ja sitten ainainen jännitys tilaustyön kohdalla. Siitä on aikaa kun olen tehnyt tätä mallia. Päättely ei ole täydellinen. Kestäähän koru, onhan koru mieleinen.... onhan koru hyvä... Ainakin sammalakaatit ovat täydellisiä.

Nyt nukkumaan. Huomenna koulua 8-17 pitäis saada aika terveyskeskukseen, antibiootit sekä Oriflame luennointi hiustenhoidosta 17-22. Pitäkäähän peukkuja että saan monta uutta asiakasta, ja tilauksia. Saisin ruoka ja kosmetiikkarahaa syksyyn....