Nyt sitten muutama koru (Kinuskinen pyörremyrsky, myöhemmin esiteltävä kaulakoru ja korvakorut) löysivät uuteen, arvostavaan kotiinsa. Korut sai ihminen joka on erittäin taitava työssään, värikäs persoona ja arvostaa koruja taiteena (senkin jälkeen kun tungin toiseen korvakoruun vahingossa ametistin, toiseen savukvartsin. (oops i did it again))

Vielä on vaiheessa, mutta joskus voisin alkaa päivittämään vähän tarinoita millaisiin koteihin pienokaiset päätyvät. Useimmat nimittäin päätyvät erittäin rakastavaan ja arvostavaan kotiin ja arvoisensa käyttöön. Sitä käsityöihmisen sydän ihan pakahtuu onnesta, kun jotain taitoa arvostetaan =)

Niin, siis se kaulakoru (korvakorut jäävät myöhempiin hetkiin..pitää se virhe korjata). Mitä käy kun tungetaan rakkautta, suklaata ja jäitä samaan tehosekoittimeen? (tai lasia,hopeaa ja vuorikristallia) ;) Syntyy Ice and Chocolate, joka siis jo onnellisesti uudessa kodissa. Tämän korun tyyliin tykästyin kovin. (Tosin minulla on hämäriä muistikuvia, että se muistuttaisi jonkun koruja kovin. Yritin muutamaa blogia selailla, mutten löytänyt. Saa älähtää jos sattuu tunnistamaan!)


Photobucket

Nyt sitten ruokaa laittamaan!

ps. Kiinnostuneille, olkapää on paljon parempi! Enää ei ole kipeä, vaan ei kyllä liikukaan. Ja jumppaaminen jäänyt. Hiuksia lähtee tasaiseen tahtiin, vaan omapahan kesällä kevyempi.