Nyt vielä kirjoittelenkin aivan uudella innolla. Nyt on loma alkanut, kurssi käyty läpi loistavin arvosanoin ja päiväunet nukuttu. Lahjat pääsivät heti korviin, ja suosioon. Niistä putoilee tänne kuvia silloin tällöin.

Voin kiusata teitä siis ihanilla jouluisilla kuvilla. Taidan kyllä toistaa itseäni, mutta minusta joulukuvia on mukava ottaa. Ensimmäisessä ovat sitten opinnätetyö-toverille tehdyt korvakorut. Hän on aina niin ihana ihminen, kuin päivänpaiste. Todella mukavaa seuraa. Ja niin hyvä kun ihminen voi olla. Joululoman hän aloittaa luovuttamalla verta, pyysi minuakin mukaan, mutta valitettavasti väsymys ja flunssantuntu estivät tällä kertaa oman luovuttamisen. Tarvitaanhan niitä luovuttajia uudenvuoden jälkeenkin?

Photobucket

Seuraavassa sitten tonttu shy'ni lahja. Vielä paketissa. Avasin sen äsken, sillä ajattelin palkita itseni hyvin onnistuneesta kurssista. Ja haluan tehdä itselleni juhlaan koruja minulle tärkeistä materiaaleista. Lähden pian matkalle, enkä voi paketteja raijata yhtään enempää enää mukanani *selityksen makua*....tähänkään ei taida kissa kelvata puolustusasianajajaksi?


Photobucket

Lopuksi vielä kuvia valorykelmästä, ihanasta hius/rintakorusta sekä Naomi Cambellin hajuvedestä. Mielestäni hajuvesi sopii jouluun ja etenkin punaisiin koruihin. Minulla taitaakin varastossa olla vielä karneoleja, joten enköhöhän keksi jotain hajuveteen sopivaa korukyhäelmää....

Photobucket

Pitäisi pystyä pakkaamaan joulun pyhille ja viikon lomalle tarpeeksi vaatteita sekä juhlaan, eteläsuomen vesisateeseen että pohjoisen mahdollisia pakkasia varten. Ja tavaraa pitäisi olla niin että lahjat ja kissanroikale mahtuu mukaan ja jaksan kantaa niitä Helsingissä.. Pieniä paineita... Vihjeitä otetaan vastaan...