Nyt on tosiaan vähän kaikkea koetettu, tervaleijonoa, yskänlääkettä missä alkoholia sekä sauna... Mutta huonolta näyttää. En kuitenkaan lannistu, vielä on kuuma kylpy sekä valkosipuli kokeilematta...

Viime viikko on ollut raskas, minulle läheinen ihminen ollut sairaalassa, ja hän on välillä melkein taivaan portteja käynyt kolkuttelemassa. Nyt onneksi parantumassa ja sairaalasta kotiutunut. Tämän pelon ja epätietoisuuden aikana muodostui koru, materiaaleista mitä en yleensä käytä. Sodaliittia ja larvikiittia, swaron kristalleja sävyssä Capri blue satin, ja hopeaa, myös hopeinen risti. Ristiä en ole koskaan aiemmin käyttänyt, enkä varmaan tule käyttämäänkään.
Kun sitten tänään katselin kivien voimia ja energioita alkoi minulle selvitä miksi koruuni valikoitui juuri nämä värit ja materiaalit. Hopea on puhdistava materiaali, sodaliitti suojaa pelolta ja epäilyksiltä ja kirkastaa ajatukset ja sininen on tyynnyttävä väri.

Kuvaksi valitsin tarkoituksella hieman huonomman. Siinä näkyy synkät ja pelottavat varjot mikä elämä tuo välillä eteen, ja muutama toivon pilkahdus, niille jotka jaksavat katsoa ja uskoa.
Olisi kiva tietää onko muillakin syntynyt koruja jotka ovat alkaneet elää omaa elämäänsä...
Sadun Enkelille:

Photobucket