Koruja on syntynyt jopa siihen tahtiin, että päätin nimetä nämä korut Kesä 2010- mallistoksi. Oma korumallistoni. Ystäväni/managerini joka oli täällä nyt käymässä ihastui ideaan. Toki, on vähän myöhäistä alkaa suunnitella 2010 kesän mallistoa.... mutta pikkuhiljaa kehittymällä pääsen ehkä sitten taas kärryille, ja voinhan salaa suunnitella jo syksytalvea 2010, ja kevätkesää 2011. Liioiteltua ehkä minun koruntekovauhdillani, mutta hauskaa...

Koruja on syntynyt, ja malliston mukaan ne on ollut helppo jopa nimetäkin. Loman aikana olen siis saanut sukulaisten ja tuttujen ensivuoden korut tehtyä. Ja yhden tilaustyön. Siitä on pitkä aika kun olen tehnyt koruja ihan omaan makuun, reilusti. Vaikka tilaustyöt ovatkin kivoja, on siinä omanlaisensa fiilis kun saa tehdä ihan mitä vaan.... esimerkiksi Treasured Summer tulee varmasti näyttämään makealta valkoisten bikinien kanssa, Summer of Berries koruun rakaistuin täysillä, se oli ihana tehdä ja näyttää kauniilta... En osaa käyttää mutta se näyttää hyvältä jopa sisustuselementtinä, eikö vain?

Kun ei ole ollut töitä, eikä kiireellisiä tilaustöitä, olen jopa kerennyt panostamaan kuvaukseen(=ottamaan kuvat luonnonvalossa). Tosin nyt mättää esillepano, myönnän... en ihan osaa tehdä onnistuneita slideshow esityksiä...keskittäminen ei onnistu. Koettakaa kestää. Saa nähdä kuinkä käy koruilun, kun viikon loma loppuu huomenna. Materiaaleja olen kuitenkin innostunut tilaamaan vinon pinon (täydellisiä 5mm granaatteja, hopealankaa, kirjan), ja huomasin että kirkkaat, syvänvihreät ja sinisen sävyt uupuvat helmivarastostani. Se kauhea erhe pitääkin korjata.... Mutta nyt, koruilemisiin ja hyvää lomaa teillekin! Mieleisiä koruilmoja ja kuvaussäitä. Myös niillekin jotka nauttivat sateesta ;)