Korukutsuilta palaillessa. Kutsut olivat pienet ja intiimit (meitä oli yhteensä neljä) mutta sitäkin hurmaavammat. Ihmiset olivat koruista kiinnostuneita, ja tarjoilu hyvää. Minä taas täysin valmistautumaton puhumaaan koruista. Sanokoot horoskooppini ja merkuriuksen puhelahjat mitä tahansa, joskus vain menen hämilleni. Ehkä jo ensikerralla ;) Inspiraatio ainakin jylläs ja parit korvakorut väsäsin ihan lennosta sohvalla.

Olen innostuvainen ihminen, rakastan kauniita asioita. Siksi innostun kauneudenhoidosta, muodista ja kauniista esineistä. Kaikesta mahdollisesta. Perustelen innostukseni aina sillä että luova ihminen, taiteilija ja saan innostua kaikenlaisesta ;o)

Tästä sitten seurasi, että kun vierailin innostavassa blogissa päädyin keskustelemaan ja kommentoimaan kaulahuivin hinnoista. Nelliina kehuu Monkin huiviaan useassakin postauksessa. Tässä postauksessa pohdimme kaulahuivin hintaa ja sitä paljon hyvästä huivista voi maksaa. Tästä innostuneena, päätin tietenkin kokeilla omaa, pehmeämpää versiota Monkin huivista. 30 silmukkaa, kasin puikot ja sopiva lanka.Ajattelin että saan sen ainakin pukin pakettiin. Poikaystäväni meni kuitenkin huivia kehumaan, joten taitaapa jäädä omaan käyttöön, ompahan sellainen talvi tulossa että ehkä parina päivänä tulee jopa tarpeeseeni. Eli tässä on ensimmäinen kerä kudottuna, kahden leffaillan (n 5h) tulosPhotobucket

Nyt jatkan television seuraamista, jos olisin jo rauhoittunut. Täällä nyyhkin toivottomana romantikkona Nora Robertsin leffan takia. Nainen menettää ensirakkautensa tulipalossa. Todella koskettavasti filmattu, täytyy lukea kirjakin joskus. Sitä aina pelkää lähimmäisen puolesta, joten tuollainen koskettaa. Rakkaistaan ei haluaisi koskaan joutua luopumaan.

Sitten pieni haaste, itse etsin tällä hetkellä paljonkin inspiraatiota muotiblogeista, lehdistä jne. Elikkä kaikki joilla on aikaa, toteuttamaan koruja, vaatteita inspiroituneina! Pistäkää vaikka pukinkonttiin jos pelkäätte ajan tuhlaamista. Ja kommentoida saa jos tuotoksia syntyy, olen aina kiinnostunut kuulemaan muista yllytettävistä =)