Vaihteeksi Oscar Wilden viisauksia. Siinä vasta loistava kyynikko, jos sopii sanoa. Tietenkin jotkut mietteet, etenkin naisista...tuntuvat liioiteltuilta. Mutta muuten loistavia aforismeja.

Illuusioilla, estetiikalla leikkiminen on hauskaa. Siksi teen koruja, siksi käytän kosmetiikkaa.... siksi edelleen yritän löytää tapaa saada aikaiseksi tyylikkäitä korukuvia. Ja siksi taas on uusi blogitausta. Koettakaa kestää. Vaihtelu virkistää? Tänäiseen estetiikkaan ja kuvitteluun liittyykin salaiselta helmiystävältä eli SHY:lta saamani aarteet. (Pussukka makeanvedenhelmiä taisi eksyä jo suunnittelulaatikkoni pohjille.... joten ei kuvaan päässyt). Sormukset/riipuspohjat sopivat neuleeni kanssa hyvin yhteen, joten olivat vapunaikaan jo sormissa.

 

Photobucket

Tilauskoruja on myös syntynyt, tässä ehdotelma erään työkaverin koruksi. Sodaliittia ja balin hopeaa. Itse olen koruun erittäin tyytyväinen. Täytyy yrittää postata tämä joskus myös Helmetin puolelle, sillä näiden helmien lähettäjä toivoi näkevänsä mihin nämä helmet päätyvät. Helmien edelliselle omistajalle kun nämä kivet eivät jutelleet...

 

Photobucket

Loppuun vielä kuva ystäväni syntymäpäivälahjasta. Ystäväni on elämässäni kuin punainen väripilkku, ja yhtä tarpeellinen kuin tyylikkäin käsilaukku ;) Häneltä olen oppinut monta asiaa (esimerkiksi, että laatikkovuokaa voidellessa ei tarvita korppujauhoja/korppujauhokorvikkeita).

 

Photobucket