Ollaan kullan kanssa aina välillä laulettu Sing Staria. Välillä saan kommenttia, etten kilttinä tyttönä saisi laulaa heleällä äänellä Neljän Ruusun biisiä Hunningolla. Ymmärtäähän sen, ei se kovin vakuuttavalta kuulosta sellaisen tytön laulamana joka ei pidä päihteistä ja tykkää mennä kymmeneltä nukkuun. Niin ja syödä aamulla kiltisti puuroa. Jopa viikonloppuna.

Nyt olenkin sitten ollut Hunningolla. ;). Olkapäässäni on tulehdus, johon olen erilaisia kipulääkevirityksiä napsinut niin, että parhammillaan olen katsonut kuinka lattia ja seinät pyörii. Isä käski pistää vaan jalan kiinni lattiaan ja käskeä seiniä pysähtymään. Ei auttanut. Olkapää on kuitenkin ollut parempi.

Eikä hunningolla olo lopu aamupalalla napsittuihin pillereihin. Kulta vei minut naistenpäivän kunniaksi (raijasi minut puolipakolla nukkumaanmenoajan jälkeen) katsomaan Happoradion keikkaa Koomaan. Alkukiukuttelun jälkeen minullakin oli oikein hauskaa =). Aamupuoliskolla käytiin nukkumaan, ja aamupalaksi sitten pillereitä ja pitsaa. Aamupalani nautinkin lounasaikaan puolenpäivän jälkeen. Kerrankin olen hunningolla.

Sunnuntai on mennyt muuten oikein rauhallisesti, kissa nautti auringonpaisteesta lukien uusimmat naistenlehden juorut. Itsellä Cappuchino, kotiteollisuus ja mukava tunika+ wetleggarit vaatetus. Rentoilua.


Photobucket

 

Korujakin tehty, teeman mukaisesti vähän kiireessä, sinnepäin. Korujentekijäkin hunningolla. Suunnittelin, tekeväni korusetin Panos Emporio mekkoni kanssa, mutta jouduin luopumaan korallikaulakorusta, sillä siitä lähti paljon mustaa väriä. Nyt yritän liuottaa irtovärejä. Saa nähdä mitä käy korulle... Korusetti on kiireessä tehty, ei kannata tuijottaa lenkkejä turhantarkkaan. Ja kuva on, teeman mukainen. Yrittäkää ymmärtää. Ihan muotilehden mainos (näkyy itseasiassa kissan tassun alla).Photobucket

Lupaan illalla kuitenkin mennä kiltisti nukkumaan, ja huomenna aamulla puuroa ;). Hyvää viikonalkua!