Pää edelleen todella hontelo, mutta jos tästä melkein jo voiton puolella oltais. Huomenna pitää olla selittämässä opettajille, että olen täysin kärryillä kaikesta. Ja, että teenkin jotain töitä enkä vaan koruile kuumehöppänänä...

Edelleen yritän opetella pitämään Botswanan akaatista, ja yritän ottaa persoonallisia kuvia. Pääsin aika lähelle yrityksessäni... oikeastaan kummassakin yrityksessä. En varmaankaan pidä korusta niin paljon, että sitä käyttäisin. Mutta patinoinnin ja melko onnistuneen kuvausyrityksen jälkeen ihan mukiinmenevä. Ehkä vielä jossain vaiheessa onnistun siedätyshoitoineni... tai sitten myyn helmet rakastavaan kotiin. Onko teillä jotain yleistä suosikkihelmeä, mutta mistä ette itse vain saa mitään aikaiseksi? Materiaaleina hopea, botswana-akaatti, savukvartsi.



Photobucket

 

Sitten vielä, ne korvikset jotka jäi edellisestä setistä puuttumaan. Ihan peruskorvikset. Onyksiä, Satuhelmen kiitosmateriaalia sekä mv helmiä hopean kera... Niin ja hieman epäonninen kuvausyritys. Niin, ja korupiikkejä kuten edellisessäkin korussa. Olen jo oppinut, että golfmailoista kannattaa tehdä tarpeeksi isoja, että niistä olisi mitään hyötyä. Ja ettei niiden tarvitse olla sen pidempiä kuin tavallisiin kierteisiin lenkkeihinkään.

Palautetta näistä uudentyylisistä kuvista ois kiva saada... jos on jotain sanottavaa. Että vois vielä kehittyäkin.


Photobucket