Eli syntymäpäiviä vietelty rauhallisissa merkeissä. Yö valvoen, jotenkin vaan uni ei tullut. Aamupäivä harjoittelussa, sain sovittua ajan leikkaukseen jota voin päästä seuraamaan! Ilta sitten oman kullan kainalossa. Suuressa viisaudessaan ja tietokonekuiskaajana hän sai koneeni korjattua, eli vanhakin tietokone kehrää kuin kissa... (mutta, kuten kissanomistaja vain voi tietää, kehräävä kissa voi purra).

Ajauduimpa taas kauas hajatelmiin. Tarkoitukseni oli ilmoittaa, viimein löytyy valmiita koruja. Helmetin foorumilla on kuukauden teemana muutos, ja kun Outi vielä sattui omassa helmetin blogissaan täällä vihjaisemaan kaukokaipuusta, idea oli valmis. Minulla on läheisiä ihmisiä monessa paikassa, ja vaikka olen osan saanutkin luokseni, kaipaan silti muiden luo. Kaipaan myös pohjoiseen, vaikka etelän tyttö olen ollut ikäni. Ainakin oma sydämeni tulee aina olemaan maailmalla, kaipaamassa läheisten luo. Kokonainen se ei tule olemaan koskaan, mutta pienelläkin palasella tulee toimeen.

Näistä ajatuksista syntyi korvakorut Change of heart. Tähän sopi täydellisesti äitiharakan lähettämät hieman repaleiset sydämet, sekä Cantaloupe, kristallit jotka vaihtavat väriä, punaisen,vihreän ja sinisen sävyissä ja niiden välimaastossa. Sinistä en saanut kuvatuksi, mutta tässä muita värejä...


Change of heart