Maanantai, tässä teille hieman tietoa: maanantai tulee vanhasta englannin sanasta mōnandæg, tarkoettaen kuun päivää. Ei kuulosta ihan niin pahalta kun mihin maanantai aina mielletään, viikon alkamiseen, töihin palaamiseen ja arkeen paluuseen viikonlopun jälkeen.

Tilasin Astalta Luxoniasta hieman hopeaketjua,ja sain tilauksen mukana ihania helmiä. Helmet olivat selvästi jo aikuistuneet ja kertoivat napakasti vaatien miksi halusivat. Helmistä ei ole hajuakaan, pari omaa ametistia tiedän... Syntyi rannekoru Pieniä ihmeitä( myös varmaankin korukutsuille lähdössä):

Pieniä ihmeitä

Näiden ihastuttavien helmien lisäksi hyödynnän yltiöromanttista kauttani käyttäen makeanvedenhelmiä, kimaltavaa sekä pinkkiä hyödykseni. Tätä ei ihan taitaisi musta, nahka sekä niitit pelastaa? Keijukaisen suudelma:


Keijukaisen suudelma

Nyt kun olen korukutsuille tehnyt korua ja tehnyt varastoohjelmaa *juoksee kirkuen pitkin seiniä ja pakenee helmien kanssa sängyn alle* tuntuu että kaikki on aina loppu. Voi olla, että koruilu taukoaa pariksi päiväksi sillä vaijeri,hopealukot,korvakoukkuhopea,kiinnityshelmet sekä erinäiset muut asiat ovat loppu. Tilauksessa ovat kyllä, mutta lupasin kirjata ne Exceliin, ennenkuin alan käyttää.
Yrittäkää löytää lohtua näistä edellisistä kirjauksista, ja saa kommentoida. Romantikko vaikenee, mutta vain pariksi päiväksi ;)