Olen monesti joutunut selittämään kaapissa olevaa lasipurkkia. Purkki näyttää olevan vanha lasinen kastikepurkki, likoamassa tai jotain... täynnä vettä. Olen useamman kerran joutunut kertomaan, että harmittomalta näyttävä neste on koruilussa itselle tuikitärkeää sitruunahappoa, korvakorukoukuista ei tule yhtä kiiltäviä ilman sitä. Olen monta kertaa kiiruhtanut hätiin, kun ystäväni järjestelevät avukseni keittiössä ja ovat heittämässä "seissyttä vettä" menemään. Enää ei tarvitse kiitos Lellun =). Sain valmistujais/joululahjaa kunnon noitapussin, missä kirjottuna kaikki tarvittava tieto. Uskoisin, että nyt säilyy purkki kaapissa. Kiitos Lellu! (ja muista, hapot eivät ole vaarattomia eikä rikkihappo ei ole syötävää ;) )

PhotobucketPhotobucket

 

Lellu sai vastineeksi joululahjaa korun, johon suunnitelmia esitti joskus aikaisemmin. Alan pikkuhiljaa oppia käyttämään uutta (vaaleanpunaista!! <3) kameraani =). (varokaahan seuraavaa Turku Helmetti tapaamista, tämä kamera toimii kuin salama ;)...tässä on kyllä varotusääni, pitää keksiä miten sen sais pois. parhaat kuvat tulee varoittamatta) Olisikohan korussa hopean lisäksi onyxejä, ja jadea. Oikein karkkinen koru. Hämäsin tietenkin paketoimalla korun muotilehteen, ettei aivan paketista arvaa. Lellu kuitenkin aikansa ravisteltuaan avasi pakettinsa heti.

Lopuksi kuva (nyt jo kootusta) etukäteisjoululahjasta, lipastosta. Viimein saan vaatteet järkevästi, aamulla kiirees en jaksa tapella henkarien kanssa. Päällä korutelineitä, ja vähän paleltuneet valmistujaiskukat.

lipasto