Perjantaina vasta lääkäri soittaa ja saan lisää lääkkeitä, tympeää :P Siihen asti pitää tulla toimeen ilman... käyttää muita kivunlievityskeinoja. No, para tabsia yritän... jos pysyis ton käden kanssa järjissään. Täytyy toivoa, että se lääkäri viimein tajuais törkätä sen kortisonipiikin.

Niin... niistä muista kivunlievitysmenetelmistä. Yhden tehokkaan löysin tänään luennoilla. Tein koruja. Ihan vaan korviksia, kun toi vasen käsi ei pihtien käsittelystä tykkää, mutta helpotti. Pieni määrä aarteita mukaan ja ihastelua ja klonkkukohtauksia ruokalassa, ja sitten töihin kun luentosali täyttyy ja luennot alkaa. Keskittyminen on helpompaa kun ei mieti parempaa asentoa, eikä kipuja vaan värejä, materiaaleja ja korujen vääntelyä. Niin... ja samalla taisin tienata rahat yhteen ihanaan H&M kesämekkoon, sillä yksi tilaus tuli, ja yhdet korvikset eivät ehtineet edes kuvaan asti.

Ensimmäisissä koruissa on välkehtivän veden värejä, siis swarovskin Vitrail (medium oisko) sydämet, sekä syvän veden tunnelmaa mustassa onyksissä. Oikein kivat kesäkorut, auringonpaisteessa aina välillä vilahtaa hiustenlomasta.


Photobucket

Kuvien taustalla toimii uusin Elle lehti, jonka kävin poimimassa ärrältä, korvikkeeksi kun Glamouria en täältä Runosmäestä löydä. Palvelu oli ainakin hyvä, myyjä ystävällinen kuin mikä, keskusteli, piristi ja auttoi (ja sain vielä kaksi alennuskupinkia, energiajuomaa, vuokravideoita sekä ellen mukana sinne H&M mekko-ostoksille). Kuinkahan myyjä jaksaakin olla niin ihana ja piristävä sellaisessa hommassa, juottolan vieressä? Mutta siis, nyt koruihin. Mielestäni näissä karneoleissa hohtaa...taiteilijan tuli.


Photobucket

Loppuun vielä yhdet, romantikon tyyliin oikein söpistelykorvikset... Vähän hyvitystä siitä, että minusta tuntuu ettei opettaja ollut meidän opinnäytetyön suunnitelmaa edes lukenut, kun päätti pistää bumerangina takaisin...

Loppujen lopuksi... sitä oikeastaan jää vaan miettimään. Mistähän kirsikkapuut unelmoivat?Photobucket

Ps. Ja unohdin ihan mainita. Sain ne korvakorut myytyä ihmiselle joka ihannoi Snö of Swedeniä... ehkäpä saan vielä luokkatoverit opetettua tavoille, erävoitto kunnon laadukkaalle käsityölle.