Nyt vähän tällaista mainostyylistä juttua välillä. Vuodenvaihteessa lupasin kirjoittaa blogiini juottua korujen ja muodin yhteyksistä ja erilaisista värikokeiluista. Halusin myös kirjoittaa erilaisista kauneudenhoitotuotekokeiluista "sen oikean" metsästämisestä kosmetiikassa. Olen kuitenkin tullut lopputulokseen että se "sekoittaa" tätä blogia, ja voi olla, että suurin osa asioista on sellaisia jotka eivät tätä lukijakuntaa kiinnosta. Siksi pyrin tämän blogin puolella keskittymään puhtaasti koruiluun ja käsitöiden maailmaan. (Ehkä vaan ihan vähän lipsuen).

Koska tapanani ei ole lipsua lupauksistani, ja mieli teki edelleen alkaa pitää kauneus ja muotiblogia, päätin perustaa uuden blogin. Tein sen pointshopin puolelle (tästä vielä myöhemmin selostusta). Blogini on siis eräänlaisen mainosfirman omistuksessa, joka määrää pitkälti ulkonäköseikkoja, teksti kuitenkin on omaani. Uuteen blogiini pyrin tekemään 4-5 lyhyttä päivitystä päivän aikana. Aiheena on siis lähinnä miten asun ja meikin voi valita korujen antaman fiiliksen mukaan. Ja muutakin lipsuilua siellä siis. Blogi täällä.

Olen pointshopista ja uudesta blogistani laittanut linkit tonne linkkilaatikkoon jos joitain kiinnostaa. Pointshop on siis ideana sellainen, että kun ottaa esm. sähköpostiin vastaan mainoksia, osallistuu erilaisiin kilpailuihin tai vaikka kirjoittaa sitä pientä blogia saa kerättyä pisteitä, jotka sitten aikanaan voi vaihtaa tavaraa vastaan (esimerkiksi kosmetiikka, hajusteet,vaatteet, pelit jne).

Kiitos kärsivällisyydestä =) Ja enköhän niitä kaikille rakkaita korupäivityksiäkin saa taas aikaiseksi, sillä ei ole mitään intoa kirjoittaa lopputyötä...