Saa nähdä millaista tekstiä tänään syntyy. Vähän tuntuu unihiekka jo silmissä pyörivän ja väsymyksen iskevän. Aika tuntuu taas valuvan jonnekin ja päivät juoksevat niin ettei ihan perässä meinaa pysyä.

Minulta tilattiin kaulakoru, jollaisia olen tehnyt paljon ennenkin. Muunmuassa Nelliina on omaansa ihastunut. Kuitenkin ketjua ei enää meinaa suomalaisliikkeistä löytää, ja en halua tehdä samaa korua montaa samanlaista. Nyt siis koruun vaihdoin siromman, ja keveämmän hopeisen figaro-ketjun. Toivotaan, että tilaaja on tyytyväinen ketjumuutokseen.


Photobucket

Pidän monenlaisista asioista. Etenkin kauniista ja hyväntuoksuisista...hyväntuntuisista asioista. Mielestäni naiselle pitää suoda oikeus pieneen (ja vähän suurempaankin) määrään luksusta elämässä. Kauniita kukkia, koruja, kenkiä ja kosmetiikkaa (onpa paljon k'lla alkavia asioita).

Viimepäivinä olen ollut tapani mukaan innoissani jälkimmäisestä. Liityin mukaan Oriflamelle myyntikonsultiksi, ja olen tutustunut upeaan kosmetiikkavalikoimaan. Ensimmäinen tilaus on jo tehty ja jännityksellä odottelen. Saatan tännekin heitellä muutaman tuotearvion, kun pääsen niihin perehtymään. Olen jo suunnitellut, että heti ensimmäisen tilaisuuden tullen tutustun jalokivihajuvesilinjaan! (Aivan mahtavia, ametistia ja kvartsia käytetty tuoksuinspiraationa!).

Mutta loput mainostukset myöhempään, aamulla viiden jälkeen pitäisi herätä...