Olen taas touhunnut valtavasti, niin en ole blogia ehtinyt päivittämään. Ja asiaa on kyllä kertynytkin, saa nähdä miten jaan kaiken järkevästi.

Ensinnäkin, Helmetin Papunen (ihana ihminen, olenkin kertonut) on innostanut minua hankkimaaan erilaisia hopeankäsittelytarvikkeita, eli pääsen jalostamaan uv-lupauksiani aivan uudella tavalla. Näistä asioista tarkempaa selostusta tulevien päivien kuluessa. Pienenä vihjeenä tulevasta veljeni kommentit kertoessani tulevista hankinnoistani:
"
The roof, the roof, the roof is on fire,
The roof, the roof, the roof is on fire,
The roof, the roof, the roof is on fire,
We don't need no water let the motherfucker burn,
Burn motherfucker burn. *hyräilee*"

Tiedetään myös tarinaa toisesta versiosta joka alkaa jotenkin "smoke on the Turku..." Mutta siitä myöhemmin..

Sitten Piisku nakkasi minua haasteella, ne jotka eivät halua tietää yksityiskohtia minusta, voivat hypätä seuraavien juttujen ohi. Haastan itse kaikki jotka lukevat tämän, ja huomaavat jotain tuttua...

1. Link to the person who tagged you.
2. Post the rules on your blog.
3. Write six random things about yourself.
4. Tag six people at the end of your post and link to them.
5. Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.
6. Let the tagger know when your entry is up.

Ohjeet olivatkin englanniksi tuossa yllä. Elikkä siis.

1. Siinä missä vihaankin sieluni pohjasta kaikenlaisia päihteitä, rakastan kofeiinia sen eri muodoissaan. Päivä ei lähde käyntiin ilman kahvikupposta(mielellään kaikessa rauhassa muotiblogien tai kirjan höysteenä). Puhun energiajuomista ja kahvista niin paljon ja niin suurella nautinnolla, että minun luullaan olevan kahvin suurkuluttaja. Todellisuudessa raja menee jo kolmessa- neljässä kahvikupillisessa.
2. Minua EI saa häiritä kun nukun. Tarvitsen yöuneni. Olen yöllä herätettynä oikeasti väkivaltainen kuin persuksille ammuttu piikkisika. (ja yhtä piikikäs)
3. Kiitos Diana Gabaldonin, William Wallacen jne rakastan Skotlantia (ei, en ole käynyt *haave*) Minulle ei tulla sanomaan, että Skotlanti kuuluu Englantiin. Tästä aiheesta on opettajien yms kanssa väitelty tuntikaupalla
4. Luonnon hoitomuodot kiehtovat minua siinä missä tieteellisesti todistetutkin. Ja joskus minut saa yllytettyä "ennustamaan" joko tietokoneelta, Tarot korteista tai kädestä muutamia viivoja tulkitsemalla. Olen kai joskus osunut oikeaankin...
5.Minä en saa pidettyä kahta asiaa järjestyksessä... Yritys on kyllä kova (eräs lukijani ainakin tietää ja tuntee tämän nahoissaan).
6. Minä... minun... *raapii päätään* kuva puhuu enemmän kuin 1000 sanaa. Huomatkaa kynsien ja rannekorun yhteensopivuus ;) Huonosti näkyy kyllä... taipuu siis ihan kunnolla peukalo tohon rystysen päälle

Photobucket

Sitten, jotta saadaan kunnon maratonpostaus... Kuva nerik laatikon antimista koruna. Tein tämän perustuen Nora Robertsin Kuolema- sarjaan. Siinä päähenkilö Eve Dallas saa rakastamaltaan mieheltä (rikkaalta sellaiselta) lahjaksi pisaranmuotoisen timantin, joka välkkyy tulen ja taivaan väreissä. Minä en tietenkään saa koruja mieheltä, eikä minulla ole timanttia. Mutta mielestäni kaunis koru. Nimesin korun Tears of love, koska Eve (ja me muutkin) joskus huomaamme, rakkaus voi tehdä kipeää. Joutuu tekemään valintoja, joutuu välittämään toisesta ihmisestä, että kärsii hänen valinnoistaan. Ja ennenkaikkea, toinen voi olla niin tärkeä, niin ihana että itkettää ja kyyneleet valuvat jo ilosta.
Photobucket

Eiköhän siinä ollut jotain vähäksi aikaa... ;)