Olen viimepäivinä istunut koneen ääressä keskustelemassa monen ystävän, tutun ja kaverin kanssa. En tiedä voiko sitä kutsua keskusteluksi, tai varsinaiseksi sosiaaliseksi tilanteeksi kun ei ole sitä kahvila tai leffaympäristöä, ei näe toista...eikä oikeastaan edes puhuta vaan kirjoitellaan.

Vaatii monenlaista taitoa lukea kirjoitetusta tekstistä toisen tunteita, sekä näyttää omia tunteitaan. Vaatii ihan eri tavalla keskittymistä ja herkkyyttä osallistua keskusteluun ja olla toisen tukena.

Itse huomasin tämän nyt kuluneen viikon aikana, koska olen ollut monenlaisessa asiassa ystävieni tukena. Haastavinta tämä on silloin, kun kone mahdollistaa monen keskustelun yhtäaikaisuuden, sekä monen toisistaan poikkeavan keskustelun yhtäaikaisuuden. Jouduinkin yhtä aikaa olemaan iloissani elämän kauneimmissa pienissä ihmeissä, rakkaudesta, elämästä ja onnesta...sekä etsimään selvitystä elämän rumimmille ja synkimmille totuuksille. Herkälle ihmiselle tämä tuo haasteen siinä, että tunteisiin mukaan heittäytyminen on vaikeaa.

Ystävilleni toivonkin tilanteesta riippumatta, kärsivällisyyttä ja kykyä löytää ja nauttia niistä onnen hetkistä. Itse uskon että pimeydestä ja sieltä löytyvästä toivosta sarastaa ne kauneimmat unelmat.

Tästä päästäänkin aasinsillalla uusiin sivuvahteihini. Onnistuin Helmetin porukan kannustamana, hurahtamaan lohikäärmeen kasvatukseen. Pikkuiseni löytyvätkin tuolta Pullataikinan alapuolelta oikealta. Jo kuoriutuneen poikasen nimesinkin Pimeydestä nouseviksi unelmiksi... nykyisten tunnelmien mukaan. Jos löytyy mielikuvitusta, niin lohikäärmeitä voi käydä jututtamassa ja kurkkaamassa. Ehkä ne osaavat kertoa jotain elämästä... joka ei aina ihmisten silmille näy.

Olen minä korujakin saanut aikaan. Seuraavassa sekameteli koru extra suojeluksella (päässä hematiittihelmi) pienelle tytölle. Koru siis on tilaustyö. Vähän on sekametelisoppa, eli kaikenlaisia helmiä...suojeluksella ja toiveilla. Toiveita edustaa pieni lasitähti, tähdenlennon nähdessään kun saa toivoa. Toivon todella, että koru on riittävän pitkä. En aina hahmota noita pienten ihmisten mittasuhteita. Pituutta kyllä löytyy ohjeiden mukaisesti.

Photobucket