Nyt on palattu äidin jouluruuista takaisin arkisen aherruksen pariin. Eiköhän arkinen toherrus, lähestyvä muutto sekä pikkupuuhat siellä täällä saa joulun aikana löydetyt pari ylimääräistä kiloa katoamaan taivaan tuuliin. Ainakin saa toivoa. Kameran eri asetukset olivat ahkerassa käytössä ja kuvia kertyikin joulunalla melkeimpä 80, videoitakin tuli otettua.

Photobucket

Oli mukava heräillä kaikessa rauhassa, nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta, sekä katsoa monenmoista elokuvaa. Korvakorujakin syntyi muutama, joululahjaksi enimmäkseen, sekä kiitokseksi kyydistä Heinolan sairaalaan. Elokuvista mieleen jäivät Ulvova mylläri kaikessa hulluudessaan, sekä Geishan muistelmat. Erityylisiä, mutta viehättäviä elokuvia.  Löytyykö muilta joulun suosikkileffoja?

Photobucket

Blogin asetusten kanssa pitäisi leikkiä, en ole oikein vieläkään tyytyväinen ulkoasuun, etenkin nyt kun kuvia saattaa alkaa ilmaantua todenteolla. (Olettaen että jossain vaiheessa hallitsen kameran käytön.)  Täytyy pohtia tässä, miten saisin toteutettua ulkoasua mieleisemmäksi. Uudet kuvat ovat myöskin aivan törkeän kokoisia tiedostoja!!!! Täytyykin keksiä millä niitä käsittelisi inhimillisemmin nopeuksin... miten niistä saisi helposti pienempiä...ideoita?

PhotobucketPhotobucket

 

 

Väinö on vakiokuvattava aina joulun alla ja muutenkin. Kerrassaan suloinen jouluherra. Käyttäytyi joulun ajan kuin enkeli, pukki muisti muutamaan otteeseen. (Koiran purulelu oli mieleisin). Ainoa trauma kissaherralle jäi lumesta, sillä parvekkeella kinkkua ja lintuja oli kylmä väijyä, ja viisainta olikin siirtyä heti sisään lämmittelemään. (Sitäpaitsi, sisällä oli tehokkaampi kerjätä ruokaa).

Photobucket