Jossain kaukana, on satujen ihmemaa. Olen siitä melko varma. Haluan uskoa, että arjen yläpuolella, toisaalla on jotain kaunista ja ihmeellistä. Siksi tänäänkin viihdyin pitkän tovin Narnian kakkososan parissa. Siinä on kyllä aikuistakin kiehtova juoni, mahtavat maisemat. Ja kerrassaan lumoavaa kerrontaa. Jotkut elokuvat ja sarjat on kyllä semmosia, että niitä on kaunis ja mukava vaan katsella, uppoutua jonnekin muualle.

Pienen otteen satumaailmasta, sain kun minuun otettiin yhteys sähköpostitse. Ensi kesän morsian, toivoi itselleen versiota, korusettiä korustani Jäästä syntynyt. Tässä on yritykseni morsiamen koruista, rannekoru vielä puuttuu, mutta kyllä senkin vielä ehtii jos koru muuten vaan kelpaa =) Korussa on enkelinhahmoisen kalan, elikkä Muikun vuorikristallisiruja, hopeaa, lasia sekä muhkeita makeanvedenhelmiä.


Photobucket

 

Ja sitten itselle viel jotain kivaa. Olisikohan ollu jaspista sekä labradoriittia. Aika huonolaatuista, mutta ihmeen kaupalla välke tuli kuvaan, toisin kuin parempilaatuisista. Hmm... Kirkkaimmat välkekeijut ovat ujoja?Photobucket

 

Jep, mutta nyt pitää kiiruhtaa! Paljon on vielä tehtävää. Lauantaina olisi taas superinspiroiva helmitapaaminen ihanien ihmisten kanssa! Halit kaikille lähestyvän ystävänpäivän johdosta. Jep...myös niilleki jotka väittää ettei tykkää ;)