Eli korujen tekoa pitkästä aikaa. Uusi harjoittelujakso kirurgian sairaalassa vie aikaa ja voimia niin, että korujen teko on jäänyt vähemmälle. Tosin helmiä olen tilannut entiseen malliin, joten kohta pitäisi keksiä uusia säilytysratkaisuja. Ainakin koruille keksin hyvän paketintapaisen, Helmetin Hopea myi todella kauniita ruusu- ja lumihiutalekuvioisia organzapusseja mihin voin lahjaksi menevät ja tilatut korut laittaa. Vielä pitäisi keksiä joku käyntikortintapainen.

Kun pitää taukoa blogin kirjoittamisesta, tulee sellainen vaihe ettei oikein tiedä miten sanansa esittäisi, että saisi kaiken järkevästi kirjoitettua. Olen tänään ollut noin puoli viidestä aamusta asti hereillä, joten ajatukset varmasti rönsyilevät, yrittäkää kestää.

Korujen teko ei aina ole helppoa. Yritän aina ystävilleni selittää, että ei ole helppoa, vaikka tilaan runsaastikin korukiviä ja hopeaa, joskus puuttuu osia, joskus osat vaan eivät kasva aikuisiksi kertoen varmasti mihin koruun ja mitenpäin haluavat asettua. Joskus helmet ja korujen palikat eivät tunnu haluavan edes kasvaa murrosikäisiksi, huutaen vähän väliä haluavansa erilaisiin koruihin, mahdollisimman ristiriitaisesti eikä edes oikeinpäin. Joskus helmet ovat vain hiljaa, tai sitten olen niin väsynyt ja kiireinen etten edes kuuntele. Käyköhän tätä muillekin?

Seuraavassa koru, mikä minun on pitänyt tehdä pitkään. Alunperin korussa piti olla pherniittiä, en saanut tilattua. Sitten piti olla smaragdinsiruja, ne kasvoivat murrosikäisiksi ja päätyivät toisaan koruun. Lopulta löytyi, balin hopeaa, sterling hopeaa ja granaattia. Niin ja tsekkiläisiä lasihelmiä. Paljon erilaisia osasia jotka ovat kasvaneet eri aikaan. Lopputuloksena koru Intohimoa ja tappuraa, granaatin voimien inspiroimana. Niin, ja yhdelle lukijalleni.... koru on "miehen mittainen" ;)

Intohimoa ja tappuraa