Pari viime päivää olenkin ollut naimisissa... opinnäytetyöni kanssa. Kirjoitus ei tunnu sujuvan, vaatimukset kasvaa ajan vähetessä. Ehkäpä tämä tässä. Lähete vetää Heinolan reumasairaalaan... maanantaina kuulen antaako Kela luvan mennä diagnoosi ja kuntoutusjaksolle.

Kuulin myös, että Heinolan sairaalaa ollaan taloussyistä ajamassa alas. En itsestäni niin tiedä, minä pärjään jotenkin. Mutta mietin miten pienet reumalapset, tai vanhemmatkin jotka tarvitsevat erikoistietämystä ja ammattitaitoa pärjäävät tulevaisuudessa. Siksi jätinkin nimeni tänne: http://www.adressit.com/aija-lavikainen

Koruja on syntynyt, tilauksesta ja muuten vaan... kuvaus ja etenkin tänne laittaminen jäänyt vähemmälle. Yritän nyt sitten tänään ottaa kiinni kädentaitojen syntymistä, edes tältä päivältä.... Tänäisen saldona (ja edeltävien päivien) on tuliaisia ystävälleni sairaalaan. Hänelle syntyi eilen illalla tyttövauva. Toivon heille kaikkea hyvää, toivon että tyttärestä tulee yhtä sitkeä, ymmärtäväinen ja auttavainen ihminen kun äidistään ja toivon että kaksikko pitää toistensa puolta vuosien saatossa.

Kuvat ehkä hieman hätäillen otettu, pitäisi ehtiä tänään vielä pyykit ripustamaan ja siivota askartelut sängyltä...

Kuvissa siis. Kissani runtelema/korjattu lelu: emon yrityksiä saada nukuttua välillä ilman tylsistyneen karvaisen kakaran huutoa. Syyskuun Helmetti haaste. Jotain mitä en ole aiemmin tehnyt. Muokannut muovisia koruja. Nämä siis tilauksesta. Ja sitten lämpöä tulevalle äidille, kaulahuivi. Tästä eteenpäin hän ei ole vain vaimo, ja vastuussa itselleen... hän on myös roolimalli pikkuiselle tyttärelleen... ja vilustuminen ei ole hyvää roolimallia ;) (tiedän, flunssa tarttuu viruksist, mutta jos palelen yöllä ikkunan ollessa auki, seuraavana aamuna on flunssan oireita..)

 

 

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

 

*muokkaus* ja vielä se varsinainen kuva. pikkutytön tuttikoru =)

 

 

Photobucket