Miehet ovat Marsista ja naiset Venukselta, sehän tiedetään. Ja kuinka ollakaan, miesten planeetalla olosuhteet ovat otolliset elämälle, naisten planeetta vastaa käsityksiämme helvetistä.

Näissä tunnelmissa siis, tyttöiltaa viettämässä. Rentoutumassa, koruja tehden ja Sinkkuelämää elokuvaa katsellessa. Elokuva oli aivan ihana. Oli kyllä romantikolla kyyneleet silmissä useamman kerran. Kulta, (kuten miehet yleensäkään) ei varmasti tätä innostusta ymmärrä, sillä kuvitelmissaan hän sijoittaa elokuvan aiheet yöpöydän leluarkiston ja silkkilakanoiden välimaille.

Elokuvassa on kuitenkin paljon muutakin. Ensisijassa se on kaunista katsottavaa ihanien vaatteiden,asusteiden ja sisustusratkaisujen takia. Inspiraatio on vaan ihana voimavara, tulkoonkin televisiosta.

Ja sitten ne unelmat, ne suloiset unelmat mitä elokuva tarjoaa. Pienemmistä unelmista lähtien, kuten ihanasta paidasta, korusta tai kivasta ratkaisusta säilyttää kirjoja aina suurempiin... kaukaisempiin haaveisiin kuten lomamatka etelään, avioliitto perhe ja lapset. Ihmissuhdeongelmat pohdintoineen ja ratkaisuineen. Miesten pitäisi ymmärtää, että nainen kaipaa joskus Inspiraatiota! Innostusta... mahdollisuutta haaveilla.

Olisin kyllä kiitollinen jos joku mies selittäisi mitä miehet näkevät niissä tapetaan kaikki mahdollisimman raa'asti leffoissa? Vaihtokauppana, vastineeksi omasta selityksestäni... tosin harvassa lienee varmaan tämän blogin mieslukijat. (muutamaa pakosta lukevaa lukuunottamatta)


Photobucket

Kaipaan kyllä kesää, liikuntaa ja aurinkoa. Olen vakaasti päättänyt että tappavan pelottavasta auringon säteilystä huolimatta meinaan yrittää viettää aikaa ulkona, liikkuen ja eläen. Vaatii totuttelua, eikä välttämättä onnistu heti, mutta ainakin sopii yrittää. Kesällä ei varpaat palele, voi käyttää ihania kevyitä kesävaatteita, voi uida. Kesällä ehkä käteni on terve... (toistaiseksi lääkkeiden vaihto ja diagnoosi opiaattilääkkeiden huonosta sopivuudesta, sen olisin kyllä voinut kertoa jo ennen lääkkeiden kokeilua. kolmiolääkkeet kun piristävät ja tavalliset lääkkeet väsyttävät. keväästä tulee pitkä.) Mutta takaisin haaveisiin.


 

Photobucket

 

Niin näitä korviksia, huomenna menossa myyntiin... jos pääsis sinne töihinkin nyt kun kilttinä tyttönä viimein muistan ottaa näitä mukaan. Jos ehtis Vielä parit tehdä. Sitten lopetan tän maratonpostauksilla kiusaamisen ;)


Photobucket

 

Ps. se uus juttusarja on tulossa. ensimmäinen koru on jo tehty ja tykkään itse kovasti. odotan vaan sopivaa hetkeä ;)