Miss Rosy

Nimittäin ruusukvartsikoruni, sitä ei suositella niskavammaisille. Noita kvartseja olen hillonnut kauan, sillä vaikka niissä on röpelöiset reikien reunat ja ne ovat halvatun suuria, niin ne kiiltävät kauniisti ja niissä on syvä vaaleanpunainen väri.

Miss Rosy päätynee varmaan korukutsuille myyntiin(ellei kukaan nappaa sitä ensin, koru on uniikki), sillä ystäväni tilasi minut esittelemään korujani hänen ystävilleen korukutsuilla (voiko asiaa enää epäselvemmin ilmaista). Materiaaleina löytyy mv-helmet, ruusukvartsi sekä äitiharakalta saatu riipus.

Sitten asiasta ihan toiseen. Politiikkaan. Minua ihan kiinnostaisi seuraavanlainen tilanne: tulet kotiin kahden ruokakassin ja kirjarepun kanssa ja avaat oven. Näet että lattialle putoaa lappu, puhelin soi. Tässä vaiheessa yrität pitää ruokakasseja, vastata puhelimeen ja nostaa lappua, puhelin tippuu lattialle, ruokakassit leviää käytävään ja ovi kolahtaa kaikuen naapurin oveen. Poimit lapun, havaitset sen olevan vaalimainos missä luvataan parempaa tulevaisuutta. Ja kuka tässä tilanteessa äänestäisi kyseistä ehdokasta? Mikä tämän lappuroskausmainostuksen tarkoitus oikein on?