Jep, postailen tässä vielä. Kissa voi erinomaisesti, nukkuu sohvan selkämyksellä. Ruoka ei vielä maistu mutta kyllä se siitä. Auto ei haise ja kaikki sujuu hyvin =)

Olisi pitänyt lukea kokeisiin, eli se tietää lisää koruja. Luokkatoveri pyysi akaatista rannekorua, joten tein hänelle tietenkin vielä kaulakorun. Materiaaleina löytyy Botswana akaattia, lasia sekä rannekorussa Peacock-sävyisiä makeanveden helmiä. Kaulakoruun inspiraatio Bead and styles lehdestä, jonka jo mainitsinkin aiemmin. Seuraavassa Blurry Botswana (kuvat vieläkin heikkoja valaistuksen takia) sekä From pearls to Botswana.

Blurry BotswanaFrom Pearls to Botswana
Sitten vielä metalliosia ja keshi-helmiä. Kuulin radiosta että huomenna sataa lunta. Olisiko viimeinkin talven alku ja joulutunnelmat??? Voisiko olla jo? *odottaa innolla*

Lovely Lady snow

Sitten vielä kirpparilöytöjä jotka unohdin. Marco Suin ihana t-paita ja siihen löysin kukkarintaneulan. Piristää varmasti muitakin vaatteita. Näyttää varmasti kivalta farkkujen ja saappaiden kanssa. Sitten vielä vihreä mokkanahkatakki. En voi sille mitään, rakastan värikkäitä, persoonallisia vaatteita sekä mokkanahkaa takissa. Kirpputorilta löytyy onneksi kohtuuhintaan.

Olen muuten alkanut huomaamaan että vuodatuksen kategorisointi on kovin suppeaa, kaikki pitäisi malttaa laittaa erikseen, yrittäkää kestää=)
Ja hyvää viikonalkua ja yötä tältä erää... menen opiskelemaan mitä naiselle tapahtuu raskaana ollessaan...