Sillä minusta ei paljoa ääntä lähde. Joku vihoviimeinen pöpö iski ja olen käynyt läpi kaiken, lämpöilyn, nuhan kurkkukivun, väsymyksen sekä sängyssä oleilun seurauksena niskajumin. Nyt pöpöt (tai kuten isoisä sanois käytetty järki eli räkä) on majoittunut jo poskionteloihin ja koska antibiootit on pahasta- särkylääkkeillä mennään. Onneks ihanat luokkatoverit on ollu turvaamassa selustaa kun meikäläinen on maannu peittojen alla pimeimmässä onkalossa.


Kiitos Papusen inspiraation ja avun, olen viimepäivinä tehnyt omat golfmailani, toiselta nimeltään korupiikit. Poikaystävä jo ihmettelee, että mitä se Papushka sieltä taas diilailee kun tyttö ihan sekas. (Kerran hain pimeässä autosta, ravintolan tiettymiltä pussillisen helmiä, nousin autoon ja poistuin pussin kanssa...). Tässä hieman kuvaa perus-setistä, mistä olen ihan järjettömän ylpeä.

 

Photobucket

 

Viikon sairausloman aikana olen kuitenkin peräti kolmisen korua saanut tehtyä. Yhden melkeinkorusetin (korvakorut vielä uupuu) sekä yhden epäonnistuneen yrityksen pitää Botswanan akaatista. Jälkimmäinen on munimassa(siis munan kanssa patinoitumassa). Melkeinkorusetistä meinasin ihan perus romantikkokorua. Siis korua joka kävisi vähän kaiken kanssa, ja olisi kuitenkin tietyllä tapaa tyttömäinen, klassikko. Kuin hyvä hömppäkirja jonka ääreen palaa kerta toisensa jälkeen. Korussa on aina ihania, käytännöllisiä valkoisia makeanvedenhelmiä, onyxiä (mitä en koskaan muista tilata tarpeeksi, toinen on vuorikristalli) ja punaista kvartsia (lasia?) kaulakorussa, swarovskin linkki rannekorussa. Koru on saanut nimensä ja ideansa Happoradion erään kappaleen mukaan.Toivottavasti saisin korvakorut vielä aikaiseksi....

En ole omal kuvankäsittelyohjelmal- joten korun kuvassa oleva nimi on eri kuin mitä oikeasti...Photobucket

Photobucket

Olen onneton noiden kuvien kanssa, yrittäkää kestää. Lopuksi vielä linkki inspiraatioon ja kappaleeseen.